Anleggsgartner, Asfaltering, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

3736 Siste år
1316 Siste 3 mnd
289 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

11-sam-2011 rundkjøring tvetenveien - østensjøveien

Registrert Dato: Fredag 18. Februar 2011

Dagens lysregulerte veikryss mellom Tvetenveien - Østensjøveien på Helsfyr skal med denne anskaffelsen bygges om fra et lysregulert veikryss til et kryss med to-felts rundkjøring med sentraløy. Anskaffelsen omfatter også fortauarealet og opphøyd gangfelt som vil ivareta dagens krav til de myke trafikantene.
Den største utfordringen ved dette prosjektet er at det er et særdeles trafikkbelastet kryss og at det stilles krav om å ha minst en åpen fil for at trafikken kan avvikles kontinuerlig samtidig som veikrysset bygges om. For å oppnå en hensiktsmessig gjennomføring av oppdraget mht. sikkerhet og fremdrift, stilles det derfor krav om at byggearbeidene utføres i fellesferien og de nærliggende ukene i mai, juni og august 2011. Dette fordi krysset forventes å være mindre trafikkert i denne perioden da de fleste avvikler sin sommerferie. Vi vil også stille krav om at det utarbeides nøyaktige planer for sikkerhetstiltak. Dette for å sikre arbeiderne mot ulykker og for å oppnå god flyt av trafikkavviklingen mens arbeidene pågår. Videre må det stilles krav til nøye planlagt fremdrift og faseplaner for trafikkomlegginger da alle krysninger av veibane må utføres nattestid, slik at rutegående busser kan passere uhindret på dagtid.
Ytterligere informasjon om konkurransen fremgår av konkurransegrunnlag med vedlegg som er tilgjengelig for gratis nedlasting på Oslo kommunes Anskaffelsesportal: *** Linken er fjernet ***

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Anleggsgartner, Asfaltering, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør

Oslo, Oslo

Avsluttet: Onsdag 23. Mars 2011