Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Alarm og sikkerhet, Arkitekt, Elektriker, Entreprenør i Vestland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Vestland
Avsluttet

1141001 BUF Bergen akuttsenter Totalentreprise K 501 Byggautomasjon

Prosjektet er delt i to totalentrepriser, k 201 og k 501. Statsbygg vil kontrahere totalentreprenør (Totalentreprise k 201) for gjennomføringen av byggeprosjektet. k 501 er tatt ut i egen totalentreprise for byggautomasjon som vil bli tiltransportert k 201. k 501 skal levere alle systemer som skal styres fra byggets toppsystem, det vil si byggautomasjon, brannalarmanlegg og adgangskontrollanlegg. k 201 er beskrevet i egen vedlagt kravspesifikasjon.
Totalentreprenør k 501 Byggautomasjon skal prise arbeidene beskrevet i vedlagte kravspesifikasjon for K501, men må også ved prisingen ta hensyn til kravspesifikasjonen for k 201 spesielt kap 1, samt annen informasjon i kravspesifikasjonen for k 201 som kan ha betydning for leveransen av sd-anlegget. Utdypende detaljer er vist i vedlagt ansvarsmatrise.
Bufetat Region Vest har gitt Statsbygg i oppdrag å oppføre et akuttsenter for ungdom på Toppe i Åsane i Bergen kommune. Bygget skal realiseres som et husleiefinansiert prosjekt. Statsbygg skal eie og drifte bygget.
Bygget skal huse tre boenheter med fellesfunksjoner for ungdommer og administrasjon. målgruppen i prosjektet er ungdommer i krise, ofte med utagerende atferd. Bygget skal ha robust, nøktern standard og kvalitet med overflater som må kunne tåle røff behandling. Fleksibel planløsning, ikke institusjons-, men boligpreget. Anlegget skal utformes med tanke på at det skal skapes vekst for beboerne og være et hjem i den 1-3 måneders perioden de bor der.
Det totale bruttoarealet (bta) for senteret er ca. 980m2, dimensjonert for seks beboere og ca. åtte ansatte. Tomten på 2940m2 heller mot nord. Situasjonsplanen er organisert med tanke på færrest mulig inngrep i terrenget og det ønskes kontakt med utearealet via utganger knyttet til naturlig terrengnivå.
Anbud id:
499605
  • Sted:
    Bergen
  • Registrert:
    Tirsdag 5. Desember 2017

Lignende oppdrag i Vestland

6 anbud