Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Alarm og sikkerhet, Arkitekt, Betong, Elektriker, Entreprenør, Maler, Maskinentreprenør, Murer, Riving, Rørlegger, Snekker, Stålarbeider, Ventilasjon i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

1143001 Ullersmo fengsel, rehabilitering Totalentreprise K201

Arbeidene vil foregå i Ullersmo fengsel som er et fengsel med høyt sikkerhetsnivå. Alle som er involvert i arbeidet, utenfor og på byggeplass, må ha plettfri vandel. Plettfri vandel blir kontrollert av politiet. Det er te sitt ansvar å tilby ansatte som tilfredsstiller dette kravet.
Det vil bli lagt opp til streng adgangskontroll. Rutinen vil innebære at alle som skal inn på byggeplassen må være forhåndsregistrert på oversiktsliste som oppfyller kravene i byggherreforskriften §15. De som ikke er registrert på oversiktslisten, må ha en kontaktperson hos totalentreprenøren som sørger for innregistrering og inntakskontroll før vedkommende slipper inn på byggeplass. i tillegg vil krav om byggeplasskort bli håndhevet strengt, slik at ingen slippes inn uten at de kan vise frem gyldig byggeplasskort.
Ullersmo fengsel vil være i full drift i byggeperioden. Utfyllende informasjon om generelle arbeidstider/forhold, blir tatt på befaringen.
Rehabiliteringsarbeidene forutsetter at forlegningsbygg d og e tømmes for innsatte. Man starter med arbeider i forlegningsbygg e. når Forlegningsbygg e er ferdig, vil innsatte flyttes fra forlegningsbygg d til forlegningsbygg e. Deretter vil arbeidene starte i forlegningsbygg d. Av hensyn til logistikken med å flytte over innsatte, vil det bli et avbrudd mellom arbeidene i forlegningsbygg e og d. (se pkt. 2. 4). Forutsetningen for denne gjennomføringsmodellen, er at det er tilgjengelig midler til rehabilitering av prioriterte tiltak i begge forlegningsbyggene. Alternativt må arbeidene stoppe etter forlegningsbygg e.
Fremdriften i detalj- og gjennomføringsfasen må koordineres og planlegges i nært samarbeid med Ullersmo fengsel og Statsbygg. Det forutsettes at totalentreprenør bidrar aktivt og positivt med å utarbeide en omforent fremdriftsplan iht. Tidsfrister og forutsetninger gitt i konkurransegrunnlaget.
Det kan bli aktuelt at totalentreprenør får oppdraget med å montere løst inventar og teknisk brukerutstyr som blir levert av Kriminalomsorgen (jfr. Tilbudskjema pkt. 3. 1 opsjoner). Dersom Kriminalomsorgen utløser denne opsjonen skal arbeidet faktureres direkte til Kriminalomsorgen.
Anbud id:
467545
  • Sted:
    Ullensaker
  • Registrert:
    Mandag 22. Mai 2017

Lignende oppdrag i Østfold

6 anbud