Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt, Elektriker, Entreprenør, Rørlegger, Snekker, Ventilasjon i Trøndelag

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Trøndelag
Avsluttet

1149001 Kongsvold Fjeldstue Totalentreprise K-304 Tømrerarbeider

Kongsvold Fjeldstue er eiet av den Norske Stat, og forvaltes av Statsbygg.
Anlegget består av 22 bygg og omliggende tomt. Tomten og store deler av bygningsmassen er vernet i klasse 1 (Fredning), og kan som sådan ikke endres eller ombygges/rehabiliteres uten godkjenning fra Fylkesantikvaren. Fjellstuen har bygninger som stammer fra perioden 1700 (muligvis eldre) frem til ca. 1950. Bygningsmassen består stort sett av tre med noe grunnmur og sokkeletasjer i naturstein og betong/tidlig betong.
Dette prosjektet omhandler ombygginger i «Nordre» som ble satt opp på tunet i 1887 og er vernet i høyeste verneklasse og er fredet eksteriørt. Fredningen skal sikre bygningen som en
integrert del av bygningsmiljøet på Kongsvold, og videre sikre hovedstrukturen i det arkitektoniske uttrykket og detaljering i fasadeløsninger, opprinnelige og eldre deler som vinduer og dører, samt materialbruk og overflater.
Prosjektet omhandler ombygging av 1 etg. Fra dagens løsning til 2 uu tilpassede overnattingsrom med tilhørende bad/wc rom. i tillegg skal inngangspartiet og utvendig terreng, bygges om, universelt utformes og tilpasses rullestolbruker. Alle bygningsmessige, vvs og elektroarbeider for ombygningen skal medtas i tilbudet. Se også funksjons­beskrivelse «Nordre Kongsvold Fjeldstue, tilgjengelighet for alle. Ombyggingstiltak med beskrivelse» av 10. 05. 2018 vedlagt denne utlysning. Det er i senere tid gjennomført et brannsikringsprosjekt med sprinkling av bygningen. Eventuelt tilpasning på sprinkleranlegget til ny planløsning skal medtas i tilbudet.
Det må påregnes varsom rivning så vernede detaljer ikke går tapt da det kan forventes å finne deler som kan omfattes av «automatisk vern» - Alle arbeider må utføres med nødvendig varsomhet slik at verneverdiene opprettholdes. Det vil også være mulighet for å finne automatisk vernede elementer som entreprenør må ha nødvendig kompetanse til å identifisere. Det er derfor viktig at totalentreprenør har erfaring med arbeid i vernede bygg.
Anbud id:
654573
  • Sted:
    Oppdal
  • Registrert:
    Fredag 26. Juni 2020