Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt, Betong, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Rørlegger, Snekker, Stålarbeider i Vestland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Vestland
Avsluttet

1150001 HI Matre ombygging av vannrenseanlegg Totalentreprise K301

Ved forskningsstasjon på Matre er det to vannrenseanlegg som forsyner forskningsstasjonen med vann, det ene anlegget forsyner forskningsstasjonen med ferskvann fra elvene og bekkene, mens den andre forsyner forskningsstasjonen med sjøvann fra fjorden. Driftsikkerheten til rensesystemene slik de i dag er bygget, er for dårlig. i tillegg har havforskningsstasjonen behov for mer vann enn hva rensesystemene kan forsyne i dag. Det er også ønskelig at anlegget bygges om til et mer driftsvennlig system.
både ferskvannsanlegget og sjøvannsanlegget må bygges med to separate systemer som hver har kapasitet på 2/3 av det totale ferskvanns- og sjøvannsbehovet.
Anleggene skal forsyne forskningsstasjonen med 16 000 l/min. Ferskvann og 16 000 l/min. Sjøvann. Begge vanntypene skal ha en filtreringsgrad på 40 µm.
i tilbudet skal det inngå prøvedrift på 6mnd. Og opsjon på drift og vedlikehold i 5 år på vannbehandlingsanlegget, se vedlagte drift- og vedlikeholdsavtale.
Tilbyderne skal prosjektere og levere enkomplett løsning som sikrer en redundant vannforsyning med kapasitet som definert over. Tilbyder må i sitt tilbud beskrive hvordan dette skal oppnås.
Statsbygg bemerker at det også må fremgå av tilbudet hvordan kontinuerlig vannforsyning skal sikres i byggeperioden. Det skal legges til grunn at anlegget kun kan stoppes i inntil 10 min, og at denne perioden må være planlagt og innmeldt 72 timer før gjennomføring.
Anbud id:
506609
  • Sted:
    Masfjorden
  • Registrert:
    Onsdag 31. Januar 2018

Lignende oppdrag i Vestland

1 anbud