Arkitekt, Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1083 Siste år
357 Siste 3 mnd
84 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

11714 oslo fengsel aktivitetsbygg h004 prosjektering - forprosjekt

Registrert Dato: Mandag 14. Desember 2009

Statsbygg ber i forbindelse med prosjekt:
11714 Oslo Fengsel, Aktivitetsbygg
om tilbud på:
Prosjekteringsgruppe for prosjektering - forprosjekt
Statsbygg har av Justisdepartementet fått i oppdrag å utarbeide forprosjekt for nytt aktivitetsbygg ved Oslo fengsel. Aktivitetsbygget skal i hovedsak inneholde gymsal, garderober, undervisningsrom, kjøkken, butikk og musikkrom. Bygget skal være et fellesbygg for hele Oslo Fengsel og gi mulighet for sysselsetting av inntil 70 innsatte samt fysisk fostring av alle innsatte.
Det skal gis et gruppetilbud fra en samlet prosjekteringsgruppe på utarbeidelse av forprosjekt. Detaljprosjektering og oppfølging i byggefasen kan Statsbygg gjøre gjeldende som opsjoner.
Bygget skal gå over to etasjer med en grunnflate på ca 1.800 m² BTA. Ca halve grunnflaten er en flerbrukshall med dobbel etasjehøyde. Resterende del av bygningen er i to etasjer. Totalt BTA er ca 2.580 m².
Prosjektet er sammensatt av flere deler ettersom det i dag står et gammelt brakkebygg (Haugenstua) på den tomten som skal benyttes til det nye Aktivitetsbygget. I tillegg skal det skaffes erstatningsarealer i eksisterende bygningsmasse for de som i dag er lokalisert i Haugenstua og nødvendig omlegginger i grunnen må gjøres før oppstart riving / bygging;
1. Rehabilitering av erstatningsarealer (Fyrhuset og 1.etasje i C-fløy)
2. Omlegging av kabler og rør i grunn ved Haugenstua
3. Riving av Haugenstua og pumpehus
4. Oppføring av nytt Aktivitetsbygg med gangbro til både Blokk A og Blokk D
5. Riving av gangbro fra Blokk D
6. Oppføring av Ringmur mellom Blokk D og Kistemuren
I hovedsak må alle disse aktivitetene utføres fortløpende og ikke parallelt.
Oslo Fengsel ligger i Åkebergveien i Oslo og er landets største fengsel med ca 400 soningsplasser. Fengselet er inndelt i to avdelinger ? Avdeling A (gamle Botsfengselet) og Avdeling B (tidligere Oslo Kretsfengsel / Bayern). Oslo Fengsel Avd. A er fredet og Avd. B er bevaringsverdig, og dette setter spesielle krav til enkelte av arbeidene som skal utføres. Dette gjelder blant annet valg av fasademateriale og fasadeuttrykk for Aktivitetsbygget og tilpassing av ringmur mot Kistemuren. Riksantikvaren skal konsulteres før disse arbeidene igangsettes, og enkelte av disse arbeidene skal utføres etter Riksantikvarens krav.
II.1.6)CPV-KLASSIFISERING
HovedvokabularTilleggsvokabular  (hvis relevant)Hovedanskaffelsen 71315200

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere