Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

11714 oslo fengsel, aktivitetsbygg h006 byggherreombud

Oppdraget omfatter rollen som byggherreombud for de arbeidene som omfattes av prosjektet. Byggeprosjektet vil bli gjennomført som en totalentreprise.
Stipulert omfang for byggherreombudkontrakten er anslått til i snitt 30 timer pr uke frem til overtakelse av bygget, samt noe oppfølging i reklamasjonsperioden. Det er antatt ønskelig at byggherreombudet kan være på byggeplass 4-5 dager pr uke, men antatt at vedkommende da ikke har fulle arbeidsdager på byggeplassen.
Oslo Fengsel ligger i Åkebergveien i Oslo og er landets største fengsel med ca 400 soningsplasser. Fengselet er inndelt i to avdelinger? Avdeling a (gamle Botsfengselet) og Avdeling b (tidligere Oslo Kretsfengsel / Bayern). Oslo Fengsel Avd. a er fredet og Avd. b er bevaringsverdig. Dette setter spesielle krav til alle arbeider som skal utføres på fengselets bygninger eller tomt.
Statsbygg har fått i oppdrag av Justisdepartementet å oppføre et nytt Aktivitetsbygg ved Oslo Fengsel. Dette prosjektet er sammensatt av flere delprosjekter, og er lyst ut som en totalentreprise. Det er utarbeidet revidert forprosjekt, og prosjekteringsgruppen skal tiltransporteres totalentreprenøren. Prosjektet består av følgende delprosjekter;
1. Rehabilitering av erstatningsarealer (Fyrhuset og 1. Etasje i c-fløy)
2. Omlegging av kabler og rør i grunn ved Haugenstua
3. Riving av Haugenstua og pumpehus
4. Oppføring av nytt Aktivitetsbygg
5. Riving av gangbro fra Blokk d, og oppføring av ny fra Blokk d og Blokk a.
6. Oppføring av Ringmur mellom Blokk d og Kistemuren (opsjon).
i hovedsak må alle disse aktivitetene utføres fortløpende og ikke parallelt.
på byggetomten står det i dag et bygg (Haugenstua) som skal rives. Dette rommer de tekniske ansatte ved Oslo fengsel, samt butikk og diverse lager. Disse funksjonene skal få erstatningsarealer i Fløy c og Fyrhuset. før flytting skal overflatene i disse arealene pusses opp. Det skal oppføres nytt aktivitetsbygg med grunnflate på ca 1. 830 m². Ca halve grunnflaten er en flerbrukshall med dobbel etasjehøyde. Resterende del av bygningen er i 2 etasjer. Totalt bta er ca 2. 620 m².
ii. 1. 6)cpv-klassifisering
HovedvokabularTilleggsvokabular (hvis relevant)Hoved-anskaffelsen(info fjernet)
Anbud id:
156317
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Onsdag 6. Juli 2011

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud