Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt, Betong, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Rørlegger, Snekker, Ventilasjon i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

1174401 Ringerike fengsel, kjøretøykontor. K201 Totalentreprise

Oppføring av nybygg for Kriminalomsorgen transporttjeneste (ktt) ved Ringerike fengsel. Transporttjenesten har nå blitt en permanent løsning. ktt holder i dag til i midlertidige lokaler på Ringerike fengsel. Kriminalomsorgen ønsker å føre opp nytt kontorbygg og garasje for transporttjenesten.
Det skal bygges et kontorbygg for ansatte, garasjer og utområder med parkeringsplasser. Arealet på kontorbygget er på 140 m2 bta og garasjebygget på 137 m2 bta. Det er utarbeidet plantegning, snitt og fasader samt kravspesifikasjon for bygningsmessige- og tekniske arbeider. Prosjektet organiseres som en totalentreprise.
Opsjon på fastpristillegg Tilbyderen skal gi Statsbygg opsjon på fastpristillegg. Dette innebærer at tilbyderen påtar seg risikoen for svingninger i lønninger, priser, sosiale utgifter m. v. Fra tilbudsdato til avtalt overtakelse for en fast pris. Ved eventuell innløsning av opsjonen skal fastpristillegget inngå som en del av kontraktssummen og fordeles over avdragsnotaene iht faktureringsplan.
Fastpristillegg eks mva nok
Anbud id:
596996
  • Sted:
    Ringerike
  • Registrert:
    Onsdag 17. Juli 2019

Lignende oppdrag i Østfold

4 anbud