Arkitekt, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Prosjektleder, Snekker, Taktekker i Østfold

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

5009 Siste år
3493 Siste 3 mnd
221 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

1189001 Halden fengsel og HiØ: Halden, Ja-tak - Totalentreprise K201

Registrert Dato: Onsdag 21. Oktober 2020

Statsbygg ønsker å ta i bruk egenprodusert energi ved å installere solcelleanlegg på Halden fengsel og Høgskolen i Østfold: Halden. Oppdraget skal utføres som en totalentreprise. Tilbyder på denne kontrakten skal levere komplette solcelleanlegg på henholdsvis hver av eiendommene, fullt integrert med eiendommenes Bygningsautomasjonssystem (BAS).
Installasjonene vil være en viktig profilering for Statsbygg og regjeringens satsning på miljø og fornybar energiproduksjon. Det er avgjørende at anleggene skal ha god kvalitet og høy lønnsomhet for å sørge for maksimal fornybar energiproduksjon.
Leveransen omfatter prosjektering, installering, idriftsettelse og dokumentasjon av komplett solcelleanlegg på Halden fengsel og Høgskolen i Østfold. Solcelleanleggene skal utformes slik at installert effekt blir på tilnærmet 500 kWp på hver av eiendommene (1 MWp totalt).
I tillegg kan det bli utløst følgende opsjoner:
Fallsikring
Serviceavtaler
Etablering av solcelleanlegg på Svinesund kontrollstasjon
Utvidelse av eksisterende solcelleanlegg på HiØ og Halden fengsel
Det vises til kravspesifikasjonen punkt 12. Opsjoner skal prises i tilbudsskjemaet punkt 3.
Det er ved utlysning av denne kontrakten ikke bekreftet om tiltakene er søknadspliktige. Grunnet anleggenes størrelse, antar Statsbygg at tiltakene er søknadspliktige. Totalentreprenør er ansvarlig for å undersøke om det er søknadsplikt for alle tiltakene som skal gjennomføres, og skal være ansvarlig søker dersom det er søknadsplikt.


Referansenummer:  2020/3082