Betong, Elektriker, Entreprenør, Kulde & varme, Maskinentreprenør, Murer, Riving, Rørlegger, Snekker, Stålarbeider, Ventilasjon i Hordaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

4616 Siste år
1599 Siste 3 mnd
441 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

11899 Nybygg Politiet og Statens Vegvesen Stord K100 Totalentreprise

Registrert Dato: Mandag 03. Juni 2013

Statens Vegvesen (SVV) og Lensmannsetaten på Stord har behov for nyere og mer hensiktsmessige lokaler. Partene har derfor inngått samarbeid om samlokalisering i nybygg som oppføres på det som i dag er Veivesenets tomt. Eksisterende bygg Vabakken 3, 5411 Stord skal derfor rives for å gi plass til nybygget. Samlokaliseringen har både en praktisk/økonomisk side, men skal og profilere begge etatenes utadrettede virksomhet på en positiv og synlig måte.
Nytt bygg er planlagt som et to etasjers bygg uten kjeller på 2 430 m2, med to like store etasjer. Bæresystem er antatt stål/hulldekk med midtkjerne i plassbygget betong. Fasader vil være tre/platekledd og tak vil være av listetekket papp. Ferdig bygg skal kunne huse 73 ansatte, 3 innvendige parkeringsplasser samt ta unna minimum 100 besøkende pr dag. Bygget skal romme kontorer, kantine, trimrom, garderober, møterom, tekniske rom og en del andre spesialfunksjoner for er nødvendige for politiet. I all hovedsak fremstår bygget som et vanlig kontorbygg.
Bygget skal leveres nøkkelferdig klart til bruk, og alle nødvendige arbeider skal være inkludert i tilbudssum, også riving.
Byggherren har ansvar for forurensete masser, sitt eget prosjekteringsgrunnlag samt grunnforhold etter NS 8407.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere