Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Betong, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Riving, Rørlegger, Snekker, Ventilasjon i Vestfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Vestfold
Avsluttet

11909 bastøy fengsel - reetablering brann k201

? Det bes om tilbud på oppføring av 2 nybygg og riving av ett betongtegelbygg, samt opparbeidelse av uteområder.
Nybygg 1-Bygg for teknisk avdeling:
? Oppvarmede" arealer samles i et 2 etasjes bygg som skal bygges der? Bunkers? Ligger i dag. Byggets 1. Etg består av verksted, flerbruksrom, undervisningsrom og fellesarealer som skal vil bli benyttet av innsatte. Bygget har trappeforbindelse og løfteplattform til 2. Etg. i 2. Etasje ligger kontor for ansatte i Kriminalomsorgen og Statsbygg, vrimleareal for alle med liten kjøkkenbenk, hwc, fellesgarderobe, disponibelt uinnredet rom, wc og dusj og teknisk rom.
Nybygg 2-Miljøstasjon og lager.
Uoppvarmede arealer (bortsett fra dunkespylingsrom), Enkelt lagerbygg i en etasje med gode? høyder. Bygget har adkomsten til spylerom og til kontainere for avfall fra sør. Hele fasade vestt er åpen med direkte adkomst til hallen. Med unntak av dunkespylerommet, har hele bygningen et stort åpen rom med mulighet for fleksibel innredning og plassering av maskiner og utstyr.
Riving av? Bunkers?
Ruin i form av sokkeletasje etter bygg som brant for mange år siden. Har vært brukt som lager er nå tømt og skal rives fordi Bygg for Teknisk avdeling skal bygges der Bunkersen ligger.?
Anbud id:
139761
  • Sted:
    Horten
  • Registrert:
    Mandag 28. Mars 2011

Lignende oppdrag i Vestfold

5 anbud