Arkitekt, Entreprenør, Prosjektleder, Snekker i Nordland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1287 Siste år
371 Siste 3 mnd
130 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

11911 digitaliseringsbygg, nasjonalbiblioteket i rana, totalentreprise

Registrert Dato: Torsdag 20. Mai 2010

Prosjektet innebærer prosjektering og bygging av nytt digitaliseringsbygg, med forbindelse til øvrig bygningsmasse ved Nasjonalbiblioteket i Rana. Autodigitalisering av skriftlig materiale byr på utfordringer mht støv, støy og statisk elektrisitet, og det nye bygget skal utformes med henblikk på å redusere disse problemene.
Digitaliseringsbygget skal utføres med en kjelleretasje for lager, datarom, teknisk rom og rengjøringssentral. (493 kvm) og en 1. Etasje til digitaliseringsarbeid/produksjon og kontor (517 kvm). Digitaliseringsbygget skal bygges inntil en annen bygning (?Arkivbygget?) og skal via kjelleretasjen ha kulvertforbindelse til annen bygningsmasse.
Bygget skal gis en utforming og konstruksjon som gjør det mulig ved senere anledning å bygge på en 2. etasje. Det skal derfor gis tilbud på en 2. etasje som opsjon realisert på et senere tidspunkt, i tillegg til tilbud på bygget i én etasje med kjeller. Andre etasje (398 kvm) er tiltenkt kontorarbeidsplasser i landskap, med mellom 4 og 6-7 arbeidsplasser i hvert landskap.
Byggherre ønsker også å få vurdert muligheten for å realisere 2. etasje allerede som del av dette byggetrinnet, og det skal derfor gis tilbud også på en løsning som innebærer en bygning i to etasjer med kjeller.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere