Alarm & sikkerhet, Elektriker, Entreprenør i Nordland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

982 Siste år
364 Siste 3 mnd
85 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

11911 Nasjonalbiblioteket, Mo i Rana - K501 Nytt Adgangskontrollanlegg

Registrert Dato: Torsdag 06. Oktober 2011

11911 - Nasjonalbiblioteket i Mo i Rana, Digitaliseringsbygg
om tilbud på:
? Utførelsesentreprise (Tele- og automatiserings entreprise) for nytt adgangskontrollanlegg til Nasjonalbibliotekets bygningsmasse i Mo i Rana:
Nasjonalbiblioteket (NB) i Mo i Rana har i dag en bygningsmasse på 17.000m2 som består av: Automatlager (3.etg), Depot I (3.etg), Depot II (4.etg), Medielaboratorium (3.etg), Arkivbygg (3.etg), Nitratfilmlager (1.etg) og et sikringsmagasin(fjellanlegg 4.etg). Et nytt digitaliseringsbygg (3.etg) på 1500m2 er under oppførelse og er planlagt ferdig i oktober - 2011. Dagens adgangs- og innbrudds anlegg skal byttes ut og installasjonen av et nytt adresserbart system skal ha liten eller ingen innvirkning på sikkerheten i bygningene i byggefasen. Det nye ADK anlegget skal ha kapasitet til å dekke alle NBs bygninger og skal kunne utvides til å omfatte fremtidige bygg.
Adgangskontroll- og innbruddsalarmanlegget (ADK) skal forebygge og motvirke inntrenging og hærverk. Innbruddsalarmanlegget skal, gjennom tidlig deteksjon av innbruddsforsøk og alarmoverføring til vaktselskap, motvirke at byggets verdier blir stjålet eller ødelagt. På dagtid skal adgangskontrollanlegget sørge for at kun autorisert personell for tilgang til indre soner i bygget.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Alarm & sikkerhet, Elektriker, Entreprenør

Anlegg, Bygninger, Bygningsmasse

Mo I Rana, Nordland

Avsluttet: Onsdag 26. Oktober 2011