Entreprenør, Glassarbeider, Snekker i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2450 Siste år
894 Siste 3 mnd
234 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

11930 Eidsvollbygningen, K203 Vindusrestaurering

Registrert Dato: Lørdag 18. Februar 2012

Statsbygg har fått i oppdrag av Kulturdepartementet (KUD) å rehabilitere og restaurere Eidsvollsbygningen og de to paviljongene i anledning Grunnlovens 200-årsjubileum i 2014. Bygningene skal istandsettes slik at publikum gis inntrykk av hvordan disse framsto i 1814. Den historiske parken ved Eidsvollsbygningen skal som helhet istandsettes. Prosjektet gjennomføres i nært samarbeid med Riksantikvaren og bruker som er Norsk Folkemuseum v/ Eidsvoll 1814.
Statsbygg ønsker tilbud på K203 Vindusrestaurering.
De fleste vinduene og dørene i fasaden på Eidsvollbygningen og paviljongene skal vedlikeholdes/restaureres. Vinduene og dørene har høy verneverdi og alle bestanddeler skal beholdes så langt det er mulig. Det skal utvises særlig forsiktighet med gamelt glass. Maling og kitt som sitter fast skal i utgangspuntet ikke fjernes. Ved eventuelt behov for utskifting av trevirke, skal samme detaljering, vokster og vedretning benyttes. Det skal kun benyttes tradisjonelle/historiske korrekte materialer/produkter.
Alle vinduene er enkle. Vinduene og dørene i hovedbygget er fra ca 1785 og i paviliongene er de i fra ca 1810. Vinduene har vært restaurert tidligere og det må forventes at det finnes rammer, deler av rammer , glass og beslag fra disse tidleigere restaureringene.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Entreprenør, Glassarbeider, Snekker

Beslag, Glass, Maling, Måling, Rammer, Rehabilitere, Restaurere, Trevirke

Råholt, Akershus

Avsluttet: Mandag 12. Mars 2012