Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

583 Siste år
271 Siste 3 mnd
45 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

12/1017 Rammeavtale konsulenttjenester innen energi

Registrert Dato: Tirsdag 29. Mai 2012

Del 1 ? Sekretariatsfunksjon
OED ønsker bistand til sekretariatsfunksjonen for ulike utvalg og grupper.
Sekretariatet skal ha det praktiske ansvaret for planlegging og gjennomføring av utvalgets møter og arbeid. Det må påregnes betydelig forberedelse i form av utarbeidelse tekstutkast og innsamling og tilrettelegging av informasjon i forkant av møtene. Mindre utrednings- og analyseoppdrag m.m vil også kunne være aktuelt som tilleggsoppdrag.
Oppdraget må kunne gjennomføres innenfor oppsatte tidsfrister. Det kreves at leverandør stiller med nødvendige ressurser til gjennomføring av oppdraget i hele kontraktsperioden.
Del 2 ? Utrednings- og analyseoppdrag
OED har i en del sammenhenger behov for å få foretatt vurderinger av energi- kraftmarkedspolitiske problemstillinger. OED vil i slike sammenhenger kunne ha behov for ekstern bistand. Til dels vil slike oppdrag kunne kreve bruk av energimodeller
Det vil være viktig med et høyt faglig nivå innen kraft- og energimarkedsanalyse, erfaring fra større utredningsoppdrag og arbeid med energimodeller og energiprognoser, og høy kompetanse i samfunnsøkonomiske analyser. Det er også viktig med god innsikt i ulike tekniske og økonomiske egenskaper ved det norske kraft- og energisystemet.
For denne anbudsprosessen benytter oppdragsgiver Mercell Sourcing Service. For å melde din interesse på dette anbudet samt få tilgang til dokumenter, skal du klikke på lenken nedenfor eller kopiere og lime inn lenken i din nettleser. *** Linken er fjernet *** Følg deretter instruksjoner på nettsiden.
se grunnlaget

Er du interessert i slike oppdrag? Registrer Din Bedrift