Anleggsgartner, Betong, Entreprenør, Maskinentreprenør, Murer, Stålarbeider i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2773 Siste år
1064 Siste 3 mnd
257 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

12-sam-2010 jerusalem bro

Registrert Dato: Onsdag 09. Juni 2010

Samferdselsetaten skal anskaffe entreprenør til bygging av Jerusalem bro.
Jerusalem bro er en viktig del av den såkalte ?grønne rute? som skal binde sammen turveiene fra Bestumkilen til Sinsenkrysset. Den åtte kilometer lange ruten går gjennom parker og grøntområder på strekningen.
Broen er prosjektert som skråstagbro og er lokalisert like sør for Bjølsen valsemølle. Broen ble i 1999 lansert som bydel Sagenes tusenårsprosjekt, i nært samarbeid med Samferdselsetaten og Friluftsetaten.
Tilkoplingen i vest m/kulvert under Treschowsgate, ble bygget av Samferdseletaten i 2006-2007.
Broen ligger med en jevn stigning på 4,6 % og ligger derfor godt innenfor kravene til universell utforming. På vestsiden slutter den seg til gang og sykkelnettet langs Akerselva. Den raskeste forbindelsen nordover og under Treschowsgate har en stigning på 15 % men her kan bevegelseshemmede velge en alternativ rute langs fortauet i Brockmannsgate og Treschovsgate og ned til G/S-vegen. Denne ruten vil ha maksimum 3,5% stigning.
På østsiden av broen er det ingen utfordrende stigningsforhold, men man har sikret universell utforming mellom fortau og G/S- veg.
Ytterligere informasjon om konkurransen fremgår av konkurransegrunnlag med vedlegg som kan lastes ned fra Oslo kommunes anskaffelsesportal adresse: *** Linken er fjernet ***

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere