Elektriker i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1470 Siste år
418 Siste 3 mnd
75 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

12 stikkontakter, 23 downlights, 1 kurs og tilkobling av hvitevarer

Registrert Dato: Mandag 10. Januar 2011

Kjøkken under rehabilitering er rivd og tilrettelagt for at elektriker skal komme til for lage nytt skjult anlegg fra sikringsskap. Antar at hele jobben krever to besøk av elektriker. Dersom du kan regne deg frem til en pris uten å komme på befaring, så send i vei. Men du er velkommen på befaring. Ring meg straks du leser dette på telefon for å avtale befaring snarest. Jeg ønsker at arbeidet gjøres så snart som mulig.

Detaljer - Downlights:
Ønsker 230V annlegg med tilt-funksjon (som du skaffer). Alle downlights på samme kurs delt opp i 3 soner: Gang, kjøkken og kjøkkenbenk. Hver sone kobles til hver sin FUNK-INNBYGNINGSDIMMER MINI. (Gipstak er revet for at elektriker skal enkelt komme til. Det er ikke isolasjon mellom dette taket og gulvet fra etasjen over.)

Detaljer - Kurser:
Usikker på nødvendig antall kurser, men antar et behov for totalt 3. Dvs. én ny. Hvor det i dag allerede er to kurser fra før av. Lister derfor opp hva som skal brukes i området:
-Varmvannsbereder
-Innebygd koketopp
-Innebygd stekovn
-Innebygd microbølgeovn
-Innebygd oppvaskmaskin.
-Kjøleskap
-Downlights som beskrevet over.
-Diverse stikkontakter for tilkobling av PC´er og kjøkkenredskaper.

Detaljer - Stikkontakter:
12 punkter totalt: 10 stk med dobbel støpsel og 3 stk med firedobbel støpsel.

Detaljer - deleliste:
For å gjøre det enkelt for deg som elektriker å finne de riktige komponentene, har jeg satt sammen en liste over dimmekomponentene. Det er fordi jeg allerde har dette GIRA Funkbus systemet i leiligheten og ønsker derfor å fortsette med samme produsent. Så ønsker jeg å gjøre det lett for deg å bestille de riktige delene! F.eks hos grossisten MicroMatic. Jeg har funnet de frem etter beste evne:

MicroMatic tlf: 66 77 57 50
MicroMatic hjemmeside: micromatic.no

Enkeltkomponenter:
3 stk: FUNK-INNBYGNINGSDIMMER MINI: *** Linken er fjernet *** />2 stk: FUNK VEGGS. 3-KANAL HV.GLASS K *** Linken er fjernet *** />1 stk: FUNK VEGGS. 1-KANAL HV.GLASS K *** Linken er fjernet ***

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere