Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt i Rogaland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Rogaland
Avsluttet

120027 Tau og Grytnes avløpsrenseanlegg, overføring til SNJ, forprosjekt

Ivar iks driver to silanlegg i Strand kommune.
- Tau avløpsrenseanlegg på Tau
- Grytnes avløpsrenseanlegg på jørpeland
Disse anlegge klarer ikke å holde konsesjonskravene. Det er gjennomført et skisseprosjekt for å vurdere forskjellige alternativer for vider behandling. Skisseprosjektet er vedlagt.
Konklusjonen fra skisseprosjektet var at det mest gunstige alternativer økonomisk og miljømessig var overføring til Sentralrenseanlegg Nord-jæren (snj).
Det er derfor besluttet å få utarbeidet et forprosjekt for dette alternativet. Foreløpig er det bare satt av midler til utarbeidelse av forprosjekt. Forprosjektet vil danne grunnlag for beslutning om ivar iks skal gå videre med prosjektet eller ikke.
i skisse prosjektet er det vist to alternativer.
- Ett alternativ viser en pumpestasjon på Tau og en på Grytnes som pumper til en felles pumpestasjon på Solbakk og herfra i felles pumpeledning til snj.
- Det andre alternativet pumper fra Tau og Grytnes til Åmøy og herfra i felles pumpeledning til snj.
i forprosjektet skal det først gjøres en vurdering av hvilke av disse alternativene som vil være det mest gunstige med hensyn på funksjonalitet, driftsforhold og kostnader. Etter at det er valgt alternativ skal det utarbeides et forprosjekt for det valgte alternativet.
Anbud id:
500165
  • Sted:
    Strand
  • Registrert:
    Lørdag 9. Desember 2017