Alarm & sikkerhet, Entreprenør, Glassarbeider, Mekaniske verksteder, Snekker i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2964 Siste år
1017 Siste 3 mnd
283 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

12075 RKV Sikring Rammeavtaler Entreprise K 205 Foliering

Registrert Dato: Torsdag 04. Oktober 2012

Statsbygg ønsker tilbud på rammeavtaler for eksplosjons- og splintsikring av vinduer og innen-dørs glassflater i statlige bygg. Konkurransegrunnlaget omfatter fire kategorier folie som er gjenstand for tre konkurranser. Så fremt det finnes et tilstrekkelig antall egnede leverandører og tilbud, vil det bli inngått rammeavtale med tre leverandører i hver konkurranse. Konkurransene er:
? Kategori 4: Eksplosjonsfilm som er testet og godkjent for «Klasse ER1 ? (NS), iht. NS-EN 13541 Bygningsglass. Sikkerhetsruter. Prøving og klassifisering av motstand mot eksplosjonstrykk» - eller tilsvarende.
? Kategori 3: Eksplosjonsfilm som er testet og godkjent etter standard GSA test metode og har oppnådd oppførselskarakter GSA 2 ? eller annen relevant testmetode. Utdypende test- og resultatkrav i teknisk beskrivelse.
? Kategori 1 og 2:
¿ Kategori 2: Sikkerhetsfilm som er testet og godkjent for Class 1(B1) i henhold til NS-EN 12600
¿ Kategori 1: Sikkerhetsfilm som er testet og godkjent for Class 2(B)2 i henhold til NS-EN 12600
Rammeavtalene skal benyttes for å gjennomføre påkrevet sikring av vinduer og innendørs glassflater i statlige bygninger ut fra sikkerhetsvurderinger i 2012-15. Pr i dag er det besluttet å gjennomføre sikring i bygninger som utgjør ca. 30.000 m2 grunnflate. Volumet antas å kunne øke betydelig i avtaleperioden.
Anbudskonkurransen gjennomføres som 3 parallelle anbudskonkurranser for henholdsvis kategori 4, kategori 3 og kategori 2+1. Se for øvrig tilbudsskjema, pkt. 3.2, samt teknisk beskrivelse.
Forespørselen ber om enhetspriser for levering og montering av folie på eksisterende vinduer og glassflater. I tillegg skal det innenfor kategori 4 og 3 gis enhetspris på mekanisk forankring av folien i form av kantlist eller fuge, ferdig levert og montert. Utover dette skal det gis timepriser på arbeid som ikke dekkes inn i enhetsprisene for folie og kantlist/fuge.
Rammeavtalene inngås for 2 år. Statsbygg skal ha fri adgang til å forlenge avtalene i 2 x 1 år. Maksimal lengde på rammeavtalene er 4 år.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere