Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Entreprenør, Ventilasjon i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

12163 Statens Kartverk K302 Luftbehandlingsanlegg

Statens Kartverk sine kontorlokaler ligger på Hvervenmoen, hønefoss og ble ferdigstilt i 1980. Dette prosjektet omfatter rehabilitering av b blokk (ca. 7650m2). Bygget utgjør en sentral del av bygningsmassen til Statens Kartverk. følgende hovedtiltak skal gjennomføres i prosjektet.
? Etablering av nytt teknisk rom på tak mot nord og ombygging av eksisterende teknisk rom
? Etablering av tidsriktig og fleksibelt ventilasjonsanlegg, mengdestyrt
? Etablering av tidsriktig og fleksibelt kjøleanlegg, mengdestyrt
? Ombygging av varmeanlegget
? Tilknytning til fremlagt fjernvarme/fjernkjøleanlegg
? Oppgradering av elektriske anlegg (svakstrøm/sterkstrøm) herunder nye stigere, føringsveier, underfordelinger, kursopplegg, spredenett, etc.
? Tilpasning av eksisterende sd-anlegg, nye tavler i ventilasjonsrommene, undersentraler for lokalstyring. Automatikkutstyr for styring av varme, ventilasjon, kjøleanlegg og lysanlegg, med tilstedeværelsesfølere.
? nødvendige bygningstekniske arbeider for fremføring av tekniske anlegg.
? Utskifting av vindusglass og installasjon av solavskjerming.
? Riving av eksisterende skillevegger i kontorareal. Etablering av fleksible kontorskillevegger med gjennomgående gulvbelegg, maling av alle flater. Glassvegger etableres mot korridor.
? Riving av vaktmesterbolig og etablering av 70 parkeringsplasser med utelysanlegg.
Byggets eksteriør, trapperom og parkmessige arealer rundt bygget er fredet i verneklasse 1.
b-blokk er delt i nordfløy og sydfløy. Arbeider skal først utføres i nordfløy deretter i sydfløy. Brukerne i sydfløy vil beholde sine arbeidsplasser og brukerne i nordfløy vil flytte til eksterne lokaler/brakkerigg når det utføres rehabiliteringsarbeider i nordfløy. Brukerne i nordfløy vil flytte tilbake til rehabiliterte lokaler når disse er ferdigstilt, og brukerne i sydfløy vil flytte til eksterne lokaler/brakkerigg når det utføres rehabiliteringsarbeider i sydfløy. Ved ferdigstillelse av arbeider i sydfløy skal bruker flytte inn i rehabiliterte lokaler. Prøvedrifts-perioden avholdes når både sydfløy og nordfløy er ferdig rehabilitert og bruker har flyttet tilbake til bygget.
Datasentral i 2 etasje sydfløy skal være i kontinuerlig drift i hele byggeperioden. Bruker skal også ha tilgang til enkelte arkivrom i ombyggingsarealet i hele byggepriodene.
i forbindelse med gjennomføring av prosjektet vil Statsbygg engasjere et byggelederteam som får ansvaret for å følge opp entreprenørene samt koordinere arbeider på byggeplass. Byggelederteam vil bestå av hovedbyggeleder (bygg) og 2 stk tekniske byggeledere (vvs/elektro).
Anbud id:
227505
  • Sted:
    Ringerike
  • Registrert:
    Fredag 30. November 2012

Lignende oppdrag i Østfold

1 anbud
  • Fundamenter og graving.
    Fundamenter og graving.
    Hei. Jeg er på jakt finne serious firma som kan: - grave ut for fundamentene -støpe betongfundamenter -støpe betonggulv Prosjekt garasje inntil. 49kvm.
    • Ringerike
    • Tirsdag 19. Mars 2024
    • Betong
    • Entreprenør
    • Maskinentreprenør
    • Murer