Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt i Trøndelag

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Trøndelag
Avsluttet

12172 Trondheim trafikkstasjon - påbygg - prosjektering

Hovedformålet med byggeprosjektet er å utvide arealet med permanente kontorarbeidsplasser for egne ansatte ved Trafikant- og kjøretøyseksjonen i sør-Trøndelag. i tillegg er det behov for kontorplasser for ansatte tilknyttet Trafikant- og kjøretøyavdelingen ved regionskontoret/Region midt (stabsmedarbeidere tilsynsfolk med nedslagsfelt i fylket). i tillegg er det behov for noen gjestearbeidsplasser.
Programarbeidet har avklart at dette behovene skal løses med påbygg til eksisterende bygg. i tillegg skal deler av eksisterende bygningsmasse bygges om:
? Nye personalgarderober og wc
? Omlegging av tekniske installasjoner
? Oppgradering for universell utforming (uu)
Anlegget skal fungere tett sammen som helhet. Etter ombygging blir kontorarbeidsplasser og rom for støttefunksjoner fordelt over tre plan. Dette påvirker logistikken i bygget. Oppdraget omfatter løsning av ny vertikalforbindelse.
Ombyggingsdelen av oppdraget er begrenset til prioriterte endringer for oppgradering av standard og brukbarhet i ekspedisjonsbygget. Kontrollhallene for kjøretøy er enheter som i liten grad påvirkes av organisasjonsendring og påbygg.
Utomhus skal det bygges nye garasjer for tjenestebiler, redskap og sykkelparkering i tilknytning til manøvreringsarealet.
Anbud id:
216925
  • Sted:
    Trondheim
  • Registrert:
    Onsdag 19. September 2012

Lignende oppdrag i Trøndelag

3 anbud