Arkitekt, Prosjektleder i Sør-Trøndelag

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

537 Siste år
201 Siste 3 mnd
52 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

12172 Trondheim trafikkstasjon - påbygg - prosjektering

Registrert Dato: Onsdag 19. September 2012

Hovedformålet med byggeprosjektet er å utvide arealet med permanente kontorarbeidsplasser for egne ansatte ved Trafikant- og kjøretøyseksjonen i Sør-Trøndelag. I tillegg er det behov for kontorplasser for ansatte tilknyttet Trafikant- og kjøretøyavdelingen ved regionskontoret/Region midt (stabsmedarbeidere tilsynsfolk med nedslagsfelt i fylket). I tillegg er det behov for noen gjestearbeidsplasser.
Programarbeidet har avklart at dette behovene skal løses med påbygg til eksisterende bygg. I tillegg skal deler av eksisterende bygningsmasse bygges om:
? Nye personalgarderober og wc
? Omlegging av tekniske installasjoner
? Oppgradering for universell utforming (UU)
Anlegget skal fungere tett sammen som helhet. Etter ombygging blir kontorarbeidsplasser og rom for støttefunksjoner fordelt over tre plan. Dette påvirker logistikken i bygget. Oppdraget omfatter løsning av ny vertikalforbindelse.
Ombyggingsdelen av oppdraget er begrenset til prioriterte endringer for oppgradering av standard og brukbarhet i ekspedisjonsbygget. Kontrollhallene for kjøretøy er enheter som i liten grad påvirkes av organisasjonsendring og påbygg.
Utomhus skal det bygges nye garasjer for tjenestebiler, redskap og sykkelparkering i tilknytning til manøvreringsarealet.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Arkitekt, Prosjektleder

Bygg, Byggeprosjektet, Bygningsmasse, Garasjer, Installasjoner, Ombygging, Omlegging, Oppgradering, Påbygg, Redskap

Trondheim, Sør-Trøndelag

Avsluttet: Mandag 29. Oktober 2012