Arkitekt, Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

975 Siste år
237 Siste 3 mnd
68 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

12320 Nytt beredskapssenter for politiet H003 Prosjektering

Registrert Dato: Tirsdag 21. Mai 2013

Justis- og beredskapsdepartementet (JBD) har gitt Politidirektoratet (POD) i oppdrag å lede arbeidet med å etablere et nytt beredskapssenter for politiet, og POD har bedt Statsbygg om å stå som byggherre for oppdraget. Senteret skal sikre en samlokalisering av beredskapstroppen, helikoptertjenesten, bombegruppen, krise- og gisselforhandlingstjenesten og hundetjenesten i Oslo politidistrikt.
Det skal gis et gruppetilbud basert på timepriser fra en samlet prosjekteringsgruppe (PG). Gruppen kontraheres for skisseprosjektfasen med opsjoner for videre prosjektering av forprosjekt, detaljprosjektering og oppfølging i bygge- og reklamasjonsfasen.
Det er p.t. stor sannsynlighet for at prosjektet enten gjennomføres som totalentreprise eller samspillsentreprise basert på NS 8407, med tiltransport av hele PG. Statsbygg forbeholder seg da også retten til å tiltransportere bare deler av PG, eksempelvis kun arkitekten til entreprenøren. Endelig beslutning om kontraktstrategi antas å bli tatt i løpet av skisseprosjektfasen.
Det nye beredskapssenteret skal følge Statsbyggs retningslinjer for ytre miljø. Det skal prosjekteres for et energinivå som minimum tilsvarer passivhus. Nøyaktig energikrav fastsettes senere. I tillegg blir det satt konkrete miljømål for prosjektet.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Arkitekt, Prosjektleder

Byggherre, Prosjektering

Oslo, Oslo

Avsluttet: Mandag 01. Juli 2013