Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Anleggsgartner, Entreprenør, Maskinentreprenør i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

126-BYM-2018 Reasfaltering i Oslo 2019

Anskaffelsen skal dekke behovet for reasfaltering av veier, gater, fortau, gang- og sykkelveier og utvalgte parkeringsplasser, samt alle nødvendige forarbeider i tilknytning til dette. Det foreligger forslag til hvor arbeidet er planlagt utført i 2019. De foreslåtte veier er listet i vedlegg. Formålet med anskaffelsen er å fornye asfaltdekket på veier, gater, fortau, gang- og sykkelveier som forvaltes av oppdragsgiver for å ivareta infrastrukturen og tidligere investeringer og forbedre standarden på veinettet. i arbeidet inngår nødvendig forarbeid som resetting av kantstein og andre nødvendige og hensiktsmessige tiltak i tilknytning til reasfaltering.
Legging av rød asfalt i sykkelfelt/sykkelbokser inngår i oppdraget. Beskrivelsen av formål og omfang er ikke uttømmende. Detaljert beskrivelse av prosessene i oppdraget fremgår av vedlegg 1 Kravspesifikasjon.
Oppdragsgiver vil prioritere tiltak for syklister samt hovedveier/samleveier innenfor det ordinære budsjettets volum. i tillegg kan det bli aktuelt å utføre tilleggsarbeider basert på de innleverte priser for hovedtilbudet og for øvrig på samme vilkår.
Ved kunngjøring av konkurransen er budsjettet på ca 80 millioner. Ved eventuelle tilleggsbevilgninger forbeholder vi oss retten til å øke mengdene. Vi vil for denne anskaffelsen forbeholde oss retten til å benytte andre kontrakter dersom det viser seg at leverandør ikke har kapasitet til å håndtere eventuell økning. Det er foreløpig ikke kjennskap til eventuelle tilleggsbevilgninger til asfaltbudsjettet for 2019.
For mer informasjon se konkurransegrunnlaget med alle vedlegg.
Anbud id:
561149
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Mandag 17. Desember 2018

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud