Betong, Entreprenør, Maskinentreprenør, Murer, Riving, Rørlegger, Stålarbeider i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2972 Siste år
768 Siste 3 mnd
208 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

13-sam-2010 munkedamsveien bro

Registrert Dato: Mandag 21. Juni 2010

Munkedamsveien bro over jernbanen har vært stengt i lengre tid på grunn av at konstruksjonen er skadet. Det ble tidlig på året 2007 utført en tilstandskontroll av Norconsult AS med en visuell kontroll og påfølgende anbefaling om stengning av brua. Det er særlig rustskader på stålkonstruksjonen som bærer brudekket som er av så alvorlig karakter at Samferdselsetaten har valgt å rive hele den gamle stålkonstruksjonen. Byantikvaren har stilt krav om at broen erstattes med en tilnærmet kopi av den som rives.
Den gamle broen rives og fjernes i sin helhet, men landkarene beholdes og brukes til den nye broen. Den nye stålkonstruksjonen utføres som en nær kopi av den eksisterende konstruksjonen bestående av to vertikale fagverk med buede overgurter og tverrbærere i kjørebanedelen av brua og utkragede bjelker som danner fortau på begge sider.
Brobanen utføres i plasstøpt betong. Broen skal også være bærer for diverse rørledninger og kabler.
For ytterligere opplysninger, se konkurransegrunnlag med vedlegg som er elektronisk tilgjengelig på Oslo kommunes anskaffelsesportal adresse: *** Linken er fjernet ***

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere