Rengjøring i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

719 Siste år
171 Siste 3 mnd
37 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

13789 Operaen Renhold : H001

Registrert Dato: Tirsdag 10. Juli 2012

Statsbygg ber i forbindelse med prosjekt:
13789 Operaen
om tilbud på rammeavtale for vask og renhold av tekniske rom og objekter, glass- og vindusflater samt utvendig renhold og avfallshåndtering:
Operaen i Bjørvika er et bygg på om lag 49.000 kvadratmeter, og er et formålsbygg der brukeren, Den Norske Opera & Ballett, produserer scenekunst innen kategoriene sang, dans og musikk. Det drives i tillegg omfattende kommersiell aktivitet i Operaen innenfor kategoriene serveringsvirksomhet, generelle arrangementer og konferanse/bankettvirksomhet. Operahuset er i tillegg et nasjonalt monumentalbygg som har i overkant av 1 million besøkende hvert år.
Operaen eies av den norske stat og forvaltes, driftes og vedlikeholdes av Statsbygg på oppdrag fra Kulturdepartementet.
Oppdraget går ut på å gjennomføre periodiske drifts- og vedlikeholdsoppgaver etter vedlagte beskrivelse, samt å gjennomføre oppdukkende renholdsarbeider etter nærmere bestilling fra Statsbygg.
Oppdraget omfatter rengjøring av lokaler/rom i de bygg som er ført opp i Vedlegg 1 Renholdsplan. Det angitte renholdsareal er veiledende. Mindre avvik berettiger ikke til tillegg. Oppdraget omfatter videre renovasjonsoppgaver i Operaens uteområder ( omtales som ?daglig renhold? i denne kontrakten) - herunder plukking av søppel samt tømming av utvendige søppeldunker.
Renholdet som skal foretas er i denne kontrakt delt inn i fire grupper;
a) daglig renhold, samt renhold av tekniske rom og glassarealer etter angitte frekvenser i vedlegg 1. (jf vedlegg 1, 4 og 5)
b) hovedrengjøring etter bestilling (jf. vedlegg 5)
c) vinduspuss etter bestilling (jf.. vedlegg 5)
d) ekstraordinært renhold etter særskilt bestilling. (jf. vedlegg 6)

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere