Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Anleggsgartner, Entreprenør, Maskinentreprenør i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

140-BYM-2019 Reasfaltering i Oslo 2020

Arbeidet består av å foreta reasfaltering av veier, gater, fortau, gang- og sykkelveier og utvalgte parkeringsplasser, samt alle nødvendige forarbeider i tilknytning til dette. Det foreligger forslag til hvor arbeidet er planlagt utført i 2020. De foreslåtte veier er listet i vedlegg. Formålet med anskaffelsen er å fornye asfaltdekket på veier, gater, fortau, gang- og sykkelveier som forvaltes av oppdragsgiver for å ivareta infrastrukturen og tidligere investeringer og forbedre standarden på veinettet. i arbeidet inngår nødvendig forarbeid som resetting av kantstein og andre nødvendige og hensiktsmessige tiltak i tilknytning til reasfaltering.
Legging av rød asfalt i sykkelfelt/sykkelbokser inngår i oppdraget. Beskrivelsen av formål og omfang er ikke uttømmende. Detaljert beskrivelse av prosessene i oppdraget fremgår av vedlegg 1 Kravspesifikasjon.
Oppdragsgiver vil prioritere tiltak for syklister samt hovedveier/samleveier innenfor det ordinære budsjettets volum.
Denne kontrakten er ikke eksklusiv og oppdragsgiver forbeholder seg retten til å benytte andre kontrakter for utførelse av arbeider dersom det anses hensiktsmessig.
Anbud id:
623281
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Tirsdag 24. Desember 2019

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud