Entreprenør, Glassarbeider, Snekker, Stålarbeider i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2236 Siste år
543 Siste 3 mnd
203 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

15-2009 nytt inngangsparti til universitetssenteret på kjeller (unik) - ny revidert kunngjøring

Registrert Dato: Mandag 06. Juli 2009

UNIK skal bygge nytt inngangsparti til sine lokaler på Kjeller. Dette skal erstatte eksisterende utvendige overdekning og trapp på fasaden mot øst. Vindfanget i vestibylen skal, slik tegningene viser beholdes, men det ønskes gitt en opsjonspris på å erstatte denne med et vindfang i glass og aluminiumsprofiler med automatiske skyvedører. I denne prisen skal medtas forskrapematte med børste/aluminiumsskinner.
En fullstendig teknisk kravspesifikasjon er satt opp i eget vedlegg fra rådgivende arkitekter.
Antatt omfang på leveransen er i underkant av 1 mill kroner og ønsket oppstart og ferdigstillelse er snarest. Forsvarets forskningsinstitutt (FFI) har det bygningsmessige ansvaret for UNIKs bygningsmasse og har ansvar for gjennomføringen av denne anskaffelsen.
Forsvarets forskningsinstitutt (FFI) er en sivil forskningsinstitusjon direkte underlagt Forsvarsdepartementet. Virksomheten har 666 ansatte, hvorav 454 er forskere og ingeniører som utvikler teknologi og kunnskap for å gjøre Norge i stand til å ha et tidsriktig og effektivt forsvar. Instituttet er tverrfaglig og dekker fag som matematikk, fysikk, informasjonsteknologi, kjemi, biologi, medisin, psykologi, statsvitenskap og økonomi. Instituttet ligger på Kjeller ved Lillestrøm, og har en mindre arbeidsenhet i Horten. For mer informasjon se våre hjemmesider *** Linken er fjernet *** /> Universitetssenteret på Kjeller (UNIK) er en frittstående privat stiftelse med sete på Kjeller. UNIK er etablert i samarbeid mellom Forsvarets forskningsinstitutt, Institutt for energiteknikk, Telenor RI, Universitetet i Oslo (UiO) og Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet (NTNU). UNIK driver forskning innen utvalgte teknologiske fag i samarbeid med forskningsinstituttene på Kjeller og FFI er ansvarlig for drift og teknisk verdlikehold av deres lokaler. Nærmere info om UNIK på deres hjemmesider *** Linken er fjernet *** Alle tilbud og all kommunikasjon skal gå igjennom Mercell Konkurransegjennomføringsverktøy (KGV). Dette for å sikre likebehandling av leverandører og loggføring av prosessen. Hvis det er behov for hjelp eller det er andre spørsmål vedrørende dette, ta kontakt med
Dette er en revidert kunngjøring av FFIs kunngjøring 3-2009 fra 10 mars 2009. Denne konkurransen ble avlyst pga at alle inkomne tilbud var for høyt priset i forhold til det FFI og UNIK hadde forventet og budsjettert med. Beskrivelsen av det nye inngangspartiet er nå endret av rådgivende arkitekt for bedre å stemme med budsjettert kostnad.
Mercell support 21 01 88 60 ved Ragnar Synstad eller Rune Johansen
For denne anbudsprosessen benytter oppdragsgiver Mercell Sourcing Service. For å melde din interesse på dette anbudet og få tilgang til dokumenter skal du klikke på lenken nedenfor eller kopiere og lime inn lenken i din nettleser. Følg deretter instruksjoner på nettsiden.
*** Linken er fjernet ***

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere