Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Elektriker, Entreprenør, Stålarbeider i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

15-2010 dieselaggregat

Forsvarets forskningsinstitutt på Kjeller skal etablere et nytt serverrom. Dette rommet er forventet å trekke mye strøm, og det har derfor blitt nødvendig å øke kapasiteten på elektroinstallasjonene i bygget.
Som backup for nettkraft skal det derfor leveres et nytt dieselaggregat av container-type for utendørs plassering ved bygg203 hos ffi på Kjeller for leveranse av strøm til bygg 203. Aggregatet skal yte 800 kVA/640kW - 400 v - 50Hz. Aggregatet skal være plassert utendørs i støyisolerende container med innebygget tank.
Videre skal det leveres et ups-anlegg og elektroinstallasjoner i forbindelse med det nyeserverrommet og kjøleanlegg for diverse installasjoner. ups og elektroinstallasjoner får separate entrepriser. Aggregatleverandøren må samarbeide med elektroentreprenøren om leveranse avaggregatautomatikk til hovedtavlen.
Leveringstidspunktet for dieselaggregatet er satt til medio juni.
For denne anbudsprosessen benytter oppdragsgiver Mercell Sourcing Service. For å melde din interesse på dette anbudet samt få tilgang til dokumenter, skal du klikke på lenken nedenfor eller kopiere og lime inn lenken i din nettleser. #URL0#. følg deretter instruksjoner på nettsiden.
Anbud id:
88429
  • Sted:
    Lillestrøm
  • Registrert:
    Onsdag 7. April 2010

Lignende oppdrag i Østfold

6 anbud