Elektriker, Entreprenør, Mekaniske verksteder i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1784 Siste år
449 Siste 3 mnd
151 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

15-2010 dieselaggregat

Registrert Dato: Onsdag 07. April 2010

Forsvarets forskningsinstitutt på Kjeller skal etablere et nytt serverrom. Dette rommet er forventet å trekke mye strøm, og det har derfor blitt nødvendig å øke kapasiteten på elektroinstallasjonene i bygget.

Som backup for nettkraft skal det derfor leveres et nytt dieselaggregat av container-type for utendørs plassering ved bygg203 hos FFI på Kjeller for leveranse av strøm til bygg 203.Aggregatet skal yte 800 kVA/640kW - 400 V - 50Hz.Aggregatet skal være plassert utendørs i støyisolerende container med innebygget tank.

Videre skal det leveres et UPS-anlegg og elektroinstallasjoner i forbindelse med det nyeserverrommet og kjøleanlegg for diverse installasjoner. UPS og elektroinstallasjoner får separate entrepriser. Aggregatleverandøren må samarbeide med elektroentreprenøren om leveranse avaggregatautomatikk til hovedtavlen.

 Leveringstidspunktet for dieselaggregatet er satt til medio juni.


For denne anbudsprosessen benytter oppdragsgiver Mercell Sourcing Service. For å melde din interesse på dette anbudet samt få tilgang til dokumenter, skal du klikke på lenken nedenfor eller kopiere og lime inn lenken i din nettleser. *** Linken er fjernet *** Følg deretter instruksjoner på nettsiden.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Elektriker, Entreprenør, Mekaniske verksteder

Bygg, Container, Entrepriser, Installasjoner, Kjeller, Leveranse, Strøm

Strømmen, Akershus

Avsluttet: Tirsdag 20. April 2010