Snekker i Møre og Romsdal

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

323 Siste år
69 Siste 3 mnd
25 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

15 kvadrat uthus

Registrert Dato: Mandag 20. Juni 2011

Eg ønkjer tilbud på ferdig oppsett uthus på 3 m x 5 m med oppdeling i 2 rom der det eine skal vere 205 cm innvendig
i lengderetninga av bygget. I kvar ende skal det vere vindu på 110 x 60, På langveggen skal det vere ei dør inn til kvart rom på 200 x 80, og 200 x 100.
Det er sett ned ipregnerte stolpeendar i kvart hjørne, og midt imellom på langsidene (6 stk totalt). Det er tenkt at golvramma skal bestå av 2"x8" trykkimpregnert. Mellom desse ser eg for meg at det er nok med 2"x6", På desse må det slåast på bord for å legge ned asfaltplater til underlag golv. Golvet skal isolerast. med 15 cm Glava e.l.. Bygget skal ha mønetak med takhelling ca, 22 grader, og vere laga for torvtak. Taket må dimensjonerast for stor snølast.( 2 m sist vinter) Høgda på bygget skal ikkje vere meir enn som er nødvendig for å ha 2 m dører på langveggen. Golvet kan vere av sponplater eller golvbord. Det blir truleg lagt belegg.
Liggande panel skal brukast.

Utuset skal reisast på hyttetomt i Årdalsdalen i Jølster kommune ved vår hytte på 5 x 8 m. Ved behov for overnatting på staden, så kan hytta brukast, Denne er utan innlagt straum vatn. Vatn vert normalt henta i grov like ved. Det er gasskjøleskap og gass"kokeplater" på hytta.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Snekker

Asfaltplater, Belegg, Dører, Hytte, Hyttetomt, Overnatting, Panel, Snølast, Sponplater, Torvtak, Vindu, Vinter

Stranda, Møre og Romsdal

Avsluttet: Søndag 10. Juli 2011