Betong, Elektriker, Entreprenør, Glassarbeider, Maskinentreprenør, Rørlegger, Snekker i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

5562 Siste år
1426 Siste 3 mnd
455 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

15hav11 - nytt servicebygg. bygningsmessige arbeider

Registrert Dato: Mandag 18. April 2011

Oslo Havn KF har til hensikt å oppføre et nytt servicebygg på Sjursøya inneholdende blant annet garasje, trafo, verksted/vaskehall, samt kontor, spisesal og garderobearealer. Prosjektet er del av den pågående konsentrering av havnevirksomheten i Oslo til Sydhavna, med bl.a. lokalisering av verkstedsfasiliteter på Sjursøya. Arbeidet omfatter i hovedsak er prefabrikkert betong/glass bygg på ca 3000m2 i 3 etasjer.
Den aktuelle tomten for oppføring av verksteds-/garasjebygning på Oslo Havn | Sydhavna har en strategisk beliggenhet på sydvestspissen av Sjursøya, godt eksponert mot fergetrafikk og sommerøyene Bleikøya, Lindøya og Gressholmen, og med visuell kontakt mot Bjørvika ? Vippetangen. Denne eksponerte situasjonen innebærer at den planlagte bygningsmassen bør formes og oppføres som et landemerke, dog lavmælt, og et positivt tilskudd til Oslos indre havnefront.
Bygningen er i sin helhet foreslått oppført i betong, med et distinkt forskalingsmønster og stedsbetont typografi som dekorativt relieff i overflaten. Dog fremstår bygningen med generøse vindusflater og medgir gode arbeids- og dagslysforhold til samtlige oppholdsrom i tiltaket. Glasspartier, vinduer og porter benyttes i oppslaget som viktige bidragsytere mht ?forfinethet?, form og farge.
Oslo Havn KF tar forbehold om Offentlige myndigheters godkjenning av prosjektet samt tilstrekkelige budsjettbevilgninger fra Havnestyret.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere