Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Betong, Elektriker, Entreprenør, Glassarbeider, Maskinentreprenør, Rørlegger, Snekker i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

15hav11 - nytt servicebygg. bygningsmessige arbeider

Oslo Havn kf har til hensikt å oppføre et nytt servicebygg på Sjursøya inneholdende blant annet garasje, trafo, verksted/vaskehall, samt kontor, spisesal og garderobearealer. Prosjektet er del av den pågående konsentrering av havnevirksomheten i Oslo til Sydhavna, med bl. a. Lokalisering av verkstedsfasiliteter på Sjursøya. Arbeidet omfatter i hovedsak er prefabrikkert betong/glass bygg på ca 3000m2 i 3 etasjer.
Den aktuelle tomten for oppføring av verksteds-/garasjebygning på Oslo Havn | Sydhavna har en strategisk beliggenhet på sydvestspissen av Sjursøya, godt eksponert mot fergetrafikk og sommerøyene Bleikøya, Lindøya og Gressholmen, og med visuell kontakt mot Bjørvika? Vippetangen. Denne eksponerte situasjonen innebærer at den planlagte bygningsmassen bør formes og oppføres som et landemerke, dog lavmælt, og et positivt tilskudd til Oslos indre havnefront.
Bygningen er i sin helhet foreslått oppført i betong, med et distinkt forskalingsmønster og stedsbetont typografi som dekorativt relieff i overflaten. Dog fremstår bygningen med generøse vindusflater og medgir gode arbeids- og dagslysforhold til samtlige oppholdsrom i tiltaket. Glasspartier, vinduer og porter benyttes i oppslaget som viktige bidragsytere mht? Forfinethet, form og farge.
Oslo Havn kf tar forbehold om Offentlige myndigheters godkjenning av prosjektet samt tilstrekkelige budsjettbevilgninger fra Havnestyret.
Anbud id:
143527
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Mandag 18. April 2011

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud