Arkitekt, Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1083 Siste år
357 Siste 3 mnd
88 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

16-sam-2011 konsulentbistand til utarbeidelse av skoleveiplaner

Registrert Dato: Fredag 25. Februar 2011

Det er behov for konsulentbistand til å utarbeide to skoleveiplaner i inneværende år. Det vil si innsamling av datamateriale og utarbeidelse av skoleveiplan for den enkelte skole, inkludert reisevaneundersøkelse. Dette innebærer blant annet kartlegging av området, direkte kontakt med skolen og forslag til tiltak.
En skoleveiplan er et mobilitetskonsept utarbeidet spesielt for å øke andel gående og syklende til skolen. Planen retter seg direkte mot elevene, og indirekte mot foreldre og lærere. Forslag til tiltak er på barnas premisser, sett ut fra deres ståsted. Målet er å minske avhengigheten av bilbruk ved skolereiser, skape gode holdninger til miljøvennlig transport og å motivere til økt fysisk aktivitet blant barna. Dette kan gi positive ringvirkninger i form av gode holdninger, bedre miljø og bedre trafikksikkerhet.
Ytterligere beskivelse av konkurransen fremgår av konkurransegrunnlag med vedlegg som er tilgjengelig for gratis nedlasting på Oslo kommunes Anskaffelsesportal: *** Linken er fjernet *** /> 2.3Kunngjøringskoder og klassifisering
a) VarekoderKodeBeskrivelse267

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Arkitekt, Prosjektleder

Kartlegging, Transport

Oslo, Oslo

Avsluttet: Torsdag 17. Mars 2011