Anleggsgartner, Asfaltering, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Vann & avløp i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

11882 Siste år
9070 Siste 3 mnd
307 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

165-BYM-2017 Rammeavtale for grunnarbeid og lysanlegg – idrettsanlegg

Registrert Dato: Onsdag 27. Desember 2017

Anskaffelsen skal bidra til å nå målsettingen om at Bymiljøetaten skal tilrettelegge for fysisk aktivitet gjennom investering og vedlikehold av idrettsanlegg. Anskaffelsen skal bidra til god kapasitet og bredde i tilbudet av idrettsanlegg. Bymiljøetaten gjennomfører hvert år flere nybygg og rehabiliteringer av kunstgressbaner som primært benyttes av forskjellige idrettslag i kommunen. Antall baner som bygges og/eller rehabiliteres hvert år varierer og ligger et sted rundt 2-3 nye baner og 5-10 rehabiliteringer. I tillegg gjennomfører Bymiljøetaten hvert år et mindre antall Idrettsanleggsprosjekter som ikke er kunstgressbaner, typisk 2-3 prosjekter per år.
Anskaffelsen skal dekke grunn- og elektroarbeider knyttet til nybygg og rehabiliteringer av idrettsanlegg. Arbeidene som kan omfattes av kontraktene under rammeavtalen er blant annet:
- Fjerning og deponering av eksisterende kunstgressystem til godkjent deponi
- Fjerning/nybygg av lysanlegg; stolper inkl. lyskastere og kabler
- Fjerning/installasjon av røranlegg for undervarme
- Grunnarbeider. Inkluderer blant annet:
o Fjerning og deponering/sikting av masser
o Fjerning/legging av asfalt
o Fjerning/montering av flettverksgjerder og ballfangernett
Angående fjerning og deponering av eksisterende kunstgressystem er det mulig at dette arbeidet vil bli tatt ut av rammeavtalens omfang i løpet av kontraktsperioden. Dette på grunn av at oppdragsgiver potensielt i fremtiden ønsker å benytte seg av mer miljøvennlig avhendingsteknologi.
Oppdragsgiver har andre rammeavtaler som dekker prosjektering av kunstgressbaner samt levering og installasjon av kunstgressystem inkludert innfyll. Dette medfører at slike oppgaver ikke omfattes av denne rammeavtalen.


Referansenummer:  17/21968