Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt i Rogaland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Rogaland
Avsluttet

18/4931 Rammeavtale rådgivende ingeniørtjenester bygg

Karmøy kommune er en kommune med ca. 42. 000 innbyggere og er landets 20. Største kommune med hensyn til innbyggertall. Administrasjonssenteret er Kopervik.
Kommunen er en landkommune og har tre mindre byer, Kopervik, Åkrehamn og Skudeneshavn.
Karmøy kommune inviterer aktuelle firmaer til anbudskonkurranse i forbindelse med anskaffelse av rammeavtale på levering av rådgivende ingeniørtjenester innenfor bygg.
Oppdragsgiver ønsker gjennom denne konkurransen å inngå rammeavtale om rib-tjenester.
Rammeavtalen som etableres gjennom denne anbudskonkurranse kan benyttes av Karmøy kommune, herunder alle avdelinger, etater, kommunale foretak og alle heleide kommunale selskaper. Avtalen skal også kunne anvendes i prosjekter hvor Karmøy kommune deltar i samarbeidsprosjekter med andre oppdragsgivere, uavhengig av om Karmøy kommune står som kontraktspart.
Rammeavtalen er tenkt å skulle dekke hoveddelen av oppdragsgivers kontinuerlige behov for de aktuelle tjenestene. Oppdragsgiver skal ha en rett, men ingen plikt til å benytte seg av rammeavtalen. Oppdragsgiver vil kunne gjennomføre konkurranser for oppdrag der man finner det formålstjenlig. Enkelte oppgaver vil kunne løses gjennom egenregi.
Avtalen har en estimert årlig verdi på ca. 1 000 000 kr ekskl. Mva. Dette gir en samlet estimert verdi for rammeavtalens varighet (inkl. Opsjoner) på kroner 4 000 000. Estimert verdi er bare av informativ karakter, og binder på ingen måte oppdragsgiver.
Det vil bli inngått 2 rammeavtaler, forutsatt at det i konkurransen kommer et tilstrekkelig antall egnede tilbud fra kvalifiserte tilbydere
Anbud id:
587528
  • Sted:
    Karmøy
  • Registrert:
    Torsdag 30. Mai 2019