Anleggsgartner, Betong, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Murer, Steinlegger, Vann & avløp i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

4019 Siste år
1129 Siste 3 mnd
344 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

18-BYM-2012 Hovedentreprise Verdensparken etappe 1

Registrert Dato: Mandag 05. Mars 2012

Anskaffelsen gjelder hovedentreprenør for etappe 1, bygging av landskapspark og parkourpark.
Oppdraget omfatter bygging av 4 møteplasser på ulike steder i parken, med opsjon på ytterligere 3 plasser. Møteplassene skal ha belegg av granitt med ulik opprinnelse, formater og overflate, og møbleres med bord, benker, søppelkasser. Alle plassene skal ha steindekker fra ulike opprinnelsesland. Dette er en del av konseptet og tilbyder kan ikke påregne at levering av alternativ stein aksepteres. Noen av plassene skal utstyres med griller og bålfat. Det skal bygges bed der en kan dyrke spiselige urter og bær på plassene. Vegetasjonen i parken skal suppleres med hovedvekt på planting av frukttrær og bærbusker.
Gjennom parken skal det åpnes et bekkeløp med terskler. Det skal bygges en sentral dam, med et amfi. Bekken avsluttes i et våtmarksområde. Overløpet fra våtmarken ledes i en vannrenne over skolegården til Gran skole. Vannet hentes ut av overvannsrør i Kurlandsstien og kobles på nettet igjen ved Furustien.
Oppdraget omfatter et parkour-treningsanlegg med støpte betongmurer, rails og pullerter. Anlegget skal ha plasstøpt støtabsorberende dekke.
Det skal etableres et anlegg for belysning, både som et allment veilysanlegg, og som et anlegg med spesiell lysdesign.
Kontraktens omfang fremgår av konkurransegrunnlag med vedlegg. Alle for konkurransen relevante dokumenter er lastet opp og elektronisk tilgjengelig på *** Linken er fjernet ***