Arkitekt, Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1093 Siste år
367 Siste 3 mnd
81 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

18-sam-2009 konsulentbistand kollektivplanlegging

Registrert Dato: Tirsdag 28. April 2009

Samferdselsetaten bygger og drifter det kommunale veinettet i Oslo kommune, og er kommunens fagorgan innen vei, veitrafikk og kollektivtrafikk på vei.
Samferdselsetaten har opprettet et eget kollektivprosjekt, SamFram som har ansvar for planleggingen og gjennomføring av kollektivtiltakene. Dette prosjektet vil avvikles i sin nåværende form, men oppgavene som i dag ivaretas av SamFram vil videreføres i en reorgansiert Plan- og Utviklingsavdeling i Samferdselsetaten.
Samferdselsetaten har i dag ikke tilstrekkelig kapasitet til å gjennomføre alle aktuelle prosjekt, og har behov for to konsulenter som kan være prosjektledere for planlegging av forprosjekter/kollektivprosjekter fram til prosjektet overleveres Samferdselsetatens byggherreseksjon for gjennomføring. Prosjektlederen skal rapportere til seksjonsleder i henhold til gjeldende rapporteringsrutiner i prosjektet.
Konsulenten vil ha ansvaret for å igangsette og følge opp eksterne konsulenter i henhold til budsjett og framdrift, kvalitetssikre konsulentarbeidet, samt foreta nødvendige avklaringer med andre offentlige etater.

Merk: For å melde din interesse i denne kunngjøringen og motta tilleggsinformasjon vennligst besøk Doffin nettsiden *** Linken er fjernet *** />
II.1.6)CPV-KLASSIFISERING
HovedvokabularTilleggsvokabular  (hvis relevant)Hoved-anskaffelsen71240000

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Arkitekt, Prosjektleder

Planlegging, Prosjektledere

Oslo, Oslo

Avsluttet: Torsdag 11. Juni 2009