Anleggsgartner, Arkitekt, Asfaltering, Betong, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Prosjektleder, Rørlegger, Snekker, Vann & avløp, Ventilasjon i Vestfold

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

3683 Siste år
1775 Siste 3 mnd
308 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

19/15577 Føykås bofellesskap

Registrert Dato: Tirsdag 10. September 2019

Totalentreprenøren skal prosjektere og utførelse i henhold til gjeldene lover, forskrifter (Plan- og bygningsloven, SAK, Byggeforskriftene TEK17 osv), med veiledere, offentlige bestemmelser og lokale vedtekter med utgangspunkt i preaksepterte løsninger, og i henhold til relevante detaljblader i SINTEF Byggforskserie.
Kravspesifikasjonen. Husbankens retningslinjer for investeringstilskudd for denne boligtypen skal ivaretas. Det forutsettes at våtromsnormen følges ved bygging av våtrom.
Norsk Standard gjøres alminnelig gyldig for prosjektet og utføres etter beste skjønn og med god håndverkstradisjon. For faggrupper hvor det ikke foreligger Norsk Standard, men hvor det foreligger anerkjente normer eller forskrifter med hensyn til materialer eller arbeidsutførelse, skal disse følges.
Anvisninger utarbeidet av produsenter eller deres representanter følges, med mindre byggherren gir særskilt tillatelse til å fravike disse.


Referansenummer:  2019/15577