Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Anleggsgartner, Arkitekt, Betong, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Murer, Riving, Rørlegger, Snekker, Taktekker, Ventilasjon i Vestfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Vestfold
Avsluttet

19/34231 Nytt sykehjem - Nytt sykehjem på Nygård

De 72 beboerrommene er fordelt på 3 avdelinger, en i hver etasje. Hver avdeling består av 3 ulike bogrupper, en i hvert bygg. En bogruppe består av 8 beboerrom med felles kjøkken og to stuer. Hver bogruppe har også eget skyllerom og nødvendig lager.
i kjelleretasjen er diverse nødvendige lagerrom, personalgarderober, laboratorium og en parkeringskjeller med 25 parkeringsplasser. Ventilasjonsrom er plassert på tak.
bærende konstruksjoner består av en kombinasjon av massivtre i vegger, dekker og limtresøyler, bygget på en u. Etasje i betong. Kledningen er en kombinasjon av trekledning og skjermtegl.
Servicefunksjoner er i eksisterende sykehjem. Parkeringsdelen av kjeller vil eventuelt trekkes ut fra prosjektet ( Opsjon nr. 1).
Eksisterende sykehjem er fra 1977. Bygget er i fire etasjer + kjeller.
Dagens 1. Etg, består i dag av administrasjonsarealer, cafe, aktivitetsarealer, garderober, kjøkken og vaskeri. Det skal etableres ny hovedinngang ved vestsiden av bygget med direkte gjennomgang til nybygget via cafeområdet.
De eksisterende administrasjonsarealene skal bygges om og tilrettelegges for det økte antallet ansatte, inkl. Personalrom. Dagens aktivitetsavdeling tilpasses ny drift, med aktivitetsrom med kjøkken, aktivitetsrom/treningsrom og velværeavdeling.
Velværeavdelingen gir beboere tilgang på frisør, fotpleie, tannlege og fysioterapeut. Driften av eksisterende vaskeri skal avvikles og etableres eksternt, og produksjonskjøkken flyttes og utvides utover vaskeriarealene. Eksisterende cafe i 1. Etasje beholdes, men cafeutsalget flyttes for å legge til rette for bedre drift sammen med produksjonskjøkken. Varemottak og avfallshåndtering erstatter eksisterende garderobearealer. Disse blir flyttet ned i kjelleren på nybygget.
i 2. - 4. Etg. Er det totalt 124 beboerrom, med tilhørende støtterom, som kjøkken, stuer, skyllerom, lager, bad og nødvendige kontorarealer for ansatte. Det skal etableres bad med dusj i alle beboerrom. Det er i dag ikke bad i alle beboerrom, og flere av eksisterende bad mangler dusj. Etter ombygging vil det bli 108 sykehjemsplasser i eksisterende bygg, 3 avdelinger med 36 beboere fordelt på 4 bogrupper.
i kjeller er det i dag mors-rom og kapell. Arealene beholdes i kjeller, men adkomsten utenfra endres fra nedkjøringsrampe til trapp. Dette er på grunn av endret utforming av utvendig hage. Fremtidig transport vil nå foregå via heis opp til parkeringsareal, under tak, i bakgård mot nord.
Verkstedarealer i tilfluktsrom effektiviseres, ved at korridorvegg rives. Øvrige lagerareal i kjeller beholdes slik de er.
Fasader
Eksisterende fasader skal i utgangspunktet beholdes, men det skal prises opsjon for utskifting av fasadeplater og etterisolering av utvendig fasade. Eksisterende vinduer skal beholdes.
Drenering tak
Det legges opp til at det skal etableres fordrøyningsbasseng både på taket for eksisterende bygg og nybygget.
Parkering
Det skal etableres ny utvendig parkeringsplass vest på tomten. Opparbeidelse av ny p-plass fase 1 er lagt ut som et eget anbud. Fase 2 med ferdigstilling av parkeringsplass er en del av dette anbudet.
Utomhus park, hage
Eksisterende sansehage i syd skal bevares mest mulig, ellers skal det opparbeides nye uteområder på hele tomten. Det skal bl. a opparbeides 3. Stk indre gårdsrom og en lukket hage for beboere med spesielle behov.
Vei
Det skal etableres ny intern vei på tomten, samt en egen nedkjøringsrampe til p-kjeller.
Anbud id:
627070
  • Sted:
    Sandefjord
  • Registrert:
    Mandag 27. Januar 2020

Lignende oppdrag i Vestfold

6 anbud