Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Entreprenør, Maskinentreprenør, Riving i Rogaland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Rogaland
Avsluttet

19/5162 Riving av bygninger - Haugebergsvegen Åkra

Karmøy kommune er en kommune med ca. 42. 000 innbyggere og er landets 20. Største kommune med hensyn til innbyggertall. Administrasjonssenteret er Kopervik. Kommunen er en landkommune og har tre mindre byer, Kopervik, Åkrehamn og Skudeneshavn.
Eventuelle spørsmål skal rettes skriftlig via kommunikasjonsmodulen i Mercell. Spørsmål og svar vil distribueres alle tilbyderne via Mercell portalen.
Eiendomsavdelingen i Karmøy kommune skal rive 2 bygninger i Haugebergsvegen, Åkra.
Det tas forbehold om at oppdraget kun gjennomføres dersom en mottar tilbud innenfor avsatt økonomisk ramme.
Mer utfyllende informasjon og betingelser finnes i oppdragsgivers beskrivelse av leveransen som fremkommer av vedlegg 1.
Anskaffelsen gjennomføres i henhold til lov om offentlige anskaffelser av 17. Juni 2016 (loa) og forskrift om offentlige anskaffelser (foa) for 2016-08-12-974. Del i.
Oppdragsgiver planlegger å tildele kontrakt uten å ha kontakt med leverandørene utover å foreta eventuelle mindre avklaringer/korrigeringer av tilbudene.
Leverandøren oppfordres på det sterkeste til å følge de anvisninger som gis i dette konkurransegrunnlaget med vedlegg og eventuelt stille spørsmål innen spørsmålsfristen ved uklarheter via kommunikasjonsmodulen i Mercell.
Anbud id:
604515
  • Sted:
    Karmøy
  • Registrert:
    Onsdag 28. August 2019

Lignende oppdrag i Rogaland

2 anbud