Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt, Betong, Elektriker, Entreprenør, Glassarbeider, Rørlegger, Snekker, Stålarbeider, Ventilasjon i Innlandet

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Innlandet
Avsluttet

19/5281 - Anskaffelse av nytt veksthus til Jønsberg videre gående skole

Jønsberg videregående skole ligger i Stange kommune. Adresse: jønsbergvegen 272, 2335 Stange. Gnr. 217/1, 218/1.
Prosjektet skal gjennomføres som en totalentreprise for et komplett veksthus med alle nødvendige tekniske installasjoner. Bygget skal leveres og monteres på ferdig avrettet betongdekke utført av byggherre. Bygget skal plasseres på området syd for Undervisningsbygget.
Bygget skal bestå av en veksthusdel og en service/inngangsdel der det skal bygges et hcwc rom i rommet etter at veksthuset er satt opp.
Oppbygging av rom og installasjoner i servicedelen/inngangsområdet skal i sin helhet utføres av byggherre. i veksthuset er det i hovedsak planlagt blomsterproduksjon, men det kan også være behov for å utføre planteforsøk og forkultivering.
Prosjektet skal gjennomføres som en totalentreprise for et komplett veksthus med alle nødvendige tekniske installasjoner. Bygget skal leveres og monteres på ferdig avrettet betongdekke utført av byggherre.
Som en del av leveransen skal det inngå nødvendig koordinering av bygningsmessige og tekniske løsninger som skal utføres av byggherre i forbindelse med prosjektering og bygging av betongdekke.
Anbud id:
581447
  • Sted:
    Stange
  • Registrert:
    Onsdag 1. Mai 2019

Lignende oppdrag i Innlandet

2 anbud