Arkitekt, Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1091 Siste år
365 Siste 3 mnd
87 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

19-sam-2011 konsulentbistand som koordinator til stortorvet

Registrert Dato: Onsdag 11. Mai 2011

Oslo kommune v/Bymiljøetaten Divisjon samferdsel; heretter kalt oppdragsgiver, innbyr til åpen anbudskonkurranse i forbindelse med anskaffelse av 19-SAM-2011 Konsulentbistand som koordinator til Stortorvet.
Oppdragsgiver bygger og drifter det kommunale veinettet i Oslo kommune, og er kommunens fagorgan innen vei, veitrafikk og kollektivtrafikk på vei.
Kollektivseksjonen i Bymiljøetaten, Divisjon samferdsel har ansvaret for planlegging og iverksetting av kollektivtiltak, og søker konsulentbistand for gjennomføring av seksjonens oppgaver.
Kollektivtrafikken i Oslo er i rask utvikling, og med Oslopakke 3- midler planlegges det en rekke spennende kollektiv- og byutviklingsprosjekter. Vi har ansvaret for ombygging av Stortorvet og Grensen samt planlegging av fremtidens Storgata. I tillegg har vi ansvaret for bestilling- og oppfølging av planlegging og prosjektering av tiltak for å bedre tilgjengeligheten til, og fremkommeligheten for, busser og trikker på kommunale veier og gater i Oslo.
Ytterligere informasjon om konkurransen fremgår av konkurransegrunnlag med vedlegg som er tilgjengelig på Oslo kommunes anskaffelsesportal: *** Linken er fjernet *** /> II.1.6)CPV-KLASSIFISERING
HovedvokabularTilleggsvokabular  (hvis relevant)Hoved-anskaffelsen72224000

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere