Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

634 Siste år
195 Siste 3 mnd
40 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

197/2012 Konsulenter til Bekkelaget renseanlegg - optimalisering av drift

Registrert Dato: Torsdag 06. Desember 2012

Oslo kommune v/ Vann- og avløpsetaten, heretter kalt oppdragsgiver, innbyr til konkurranse med forhandling i forbindelse med anskaffelse av ?Konsulentbistand i forbindelse med optimaliseringsprosjekt ved Bekkelaget renseanlegg?.
Bekkelaget renseanlegg eies av Oslo kommune og er landets nest største avløpsrenseanlegg. Anlegget ligger i hovedsak i fjell og sto ferdig utbygd i 2001. Mekanisk, kjemisk og biologisk (aktivslammetoden) renseprosess. Dimensjonerende kapasitet er 270 000 pe. I perioden fra 2007 er det gjennomført en rekke kapasitetsøkende tiltak og anlegget har i dag en kapasitet på ca 290 000 pe.
Strengere rensekrav og økt tilrenning har imidlertid medført at anlegget er betydelig overbelastet med den følge at konsesjonskravene ikke innfris. Anlegget skal bygges ut, men utvidelsen vil ikke være driftsklar før tidligst i 2019. For å øke kapasiteten i eksisterende anlegg er det ønskelig å engasjere eksterne konsulenter for å bistå i arbeidet med å analysere renseprosessen med sikte på å identifisere tiltak som kan bidra til kapasitetsøkning. Konsulentene skal også utarbeide tilbudsgrunnlag for aktuelle tiltak (totalentrepriser vurderes som mest aktuelt) og bistå i gjennomføringsfasen.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Prosjektleder

Anlegg, Anskaffelse, Avløpsrenseanlegg, Mekanisk, Renseanlegg, Totalentrepriser, Vann

Oslo, Oslo

Avsluttet: Tirsdag 08. Januar 2013