Anleggsgartner, Asfaltering, Entreprenør, Maskinentreprenør, Snørydding, Transport, Vaktmester i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

4045 Siste år
1158 Siste 3 mnd
303 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

2-BYM-2013 DRIFT OG VEDLIKEHOLD AV VEIER OG BYROM I OMRÅDE SENTRUM I PERIODEN 2013 ? 2018

Registrert Dato: Onsdag 29. Mai 2013

Anskaffelsen omfatter drift- og vedlikehold av veier og byrom i ovennevnte bydeler i Oslo kommune. I konkurransegrunnlagets vedlegg 1 ?Beskrivelse av tjenester som omfattes av oppdraget?, er det redegjort nærmere for hva kontrakten omhandler, kontraktens geografiske utstrekning og spesielle forhold det må tas hensyn til. Følgende tjenester inngår i oppdraget:
? Vinterdrift
? Vårrengjøring
? Sluktømming
? Lapping med asfalt
? Driftspatrulje
? Maskinelt renhold
? Grøntvedlikehold
? Holdeplassdrift
? Vaktbil og beredskapsavtale
? Diverse regningsarbeider
Leveransen er forholdsvis detaljert beskrevet med frister for når de enkelte elementene skal være utført. Det legges imidlertid opp til at Tjenesteyteren selv kan finne metoder for å gjennomføre leveransen på en mest mulig effektiv måte uten at det går ut over kvalitetskravene.
Tilsvarende arbeider kan også gjennom denne oppdragsgiver omfatte områder tilknyttet andre etater og foretak i Oslo, pr dags dato kjente mulige bestillere er Oslo havn og Renovasjonsetaten.
Leveransen omfatter drift- og vedlikehold av veier og byrom på kommunalt veinett i bydelene Sentrum, Gamle Oslo, Grünerløkka, Sagene, St. Hanshaugen og Frogner.
Over en 5-årsperiode vil det ut fra historiske tall være grunn å anta at kontraktens verdi vil være ca. 450 000 000,- NOK eks.mva.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere