Entreprenør, Flislegger, Snekker, Taktekker i Sør-Trøndelag

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

3264 Siste år
2347 Siste 3 mnd
97 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

2 takopplett, nytt tak og nytt bad

Registrert Dato: Torsdag 18. Oktober 2007

Bytte av tak på enebolig:
Riving av eksisterende tak og Når arbeidet er avsluttet skal nytt tak i decra være på plass.

To stk takopplett:
Når arbeidet er avsluttet skal to stk opplett ca 7 meter lange, komplett og på plass. Utvendig utførelse er i svart blikk og vinduer, alt av tilstrekkelig bæring er på plass, opplettene er isolert etter normal standard. Eventuelle inngripen i første etage er gjort så skånsomt som mulig.

Nytt bad:
Riving av eksisterende bad, og oppsetting av nytt (badet flyttes noen meter).
Når abeidet er avsluttet skal badet være komplett inklusive varmekabler i gulv, flis på vegg og gulv, innbygd badekar og bygd dusjnisje.

Loftsstue:
Loftsstue under nye takopplett ferdig til maling. Tak dekkes innvendig med gips eller takplater. Vegger dekkes med spon. Lettvegger og dører satt på plass. Gulv er belagt med parkett.

Generelt:
Håndtverker sørger for alle innkjøp/anskaffelse med mindre noe annet avtales. Valg av materialer gjøres sammen med forbruker.
Klargjøring, riving, bortkjøring av revet materiale og generell rydding utføres av håndtverker.
Håndtverker må stå som ansvarlig søker i søknad til Trondheim kommune. Håndtverker er ansvarlig for alle beregninger av dimensjoner o.l., og sørger for at allt arbeid blir godt faglig utført.

Tegninger fra arkitekt foreligger


Pris:
Er åpen for både komplette anbud, anbud som eksluderer materialer (Dvs at faktura for materialer sendes direkte til forbruker),. Er også åpen for å ta dette som en ren time for time jobb.

Ta kontakt for detaljer, tegninger og befaring. Ønsker snarlig skriving av kontrakt, men ser for meg at jobben gjøres en gang neste år