Snekker i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1349 Siste år
383 Siste 3 mnd
131 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

2 vegger til stand på messen bygg reis deg 2013

Registrert Dato: Mandag 27. Mai 2013

Jeg ønsker et pristilbud på konstruksjon, levering og montering av to vegger som skal brukes på messen Bygg Reis Deg på Norges Varemesse, Lillestrøm, i oktober 2013.

Materialene bør være så rimelige som mulig da veggene blir revet på demonteringsdagen etter messen. Veggene må være glatte, da en av delene skal tapetseres, og resten kunne males og fungere som bakgrunn for montering av logo, bilder og enkle brosjyreholdere.

Format på vegg 1: Bredde 3 meter x Høyde 2, 40 meter

Format på vegg 2: Bredde 12 meter x Høyde 2, 40 meter (her er det sikkert lurt å dele veggen i 3-4 seksjoner, og lage et feste på baksiden som gjør skjøtene usynlige)

Veggene skal plasseres mot hverandre i rett vinkel. De må være stødige og frittstående, for vi kan ikke ankre dem i vegger til nabostand, og heller ikke i gulv. De kan heller ikke festes fra taket på noen måte. (Kanskje konstruksjonen blir den at veggen bæres av stolper med avstand på f.eks. 120 cm, og at veggplatene festes på disse? For at dette skal stå, må vel stolpene ha en slags fot. )

Vegg 1 bør være av et svært solid materiale, da min oppdragsgiver ønsker å montere en sisterne av porselen på denne. Det er snakk om den typen sisterne som tilhørte gamle toaletter.

Veggene må være ferdige innen fredag 11. Oktober, som er første riggedag på Bygg Reis Deg. Monteres på vår stand i Hall B. Tidspunkt avtaler vi nærmere.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Snekker

Bygg, Gulv, Heller, Konstruksjon, Montering, Pristilbud, Varemesse, Vegg, Vegger

Strømmen, Akershus

Avsluttet: Mandag 24. Juni 2013