Bedriftsrådgivning, Prosjektleder i Hordaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

852 Siste år
572 Siste 3 mnd
89 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

20/00699- Rammeavtale for konsulenttjenester innen akvakultur til bruk i bistandsprosjekter

Registrert Dato: Mandag 15. Juni 2020

Leverandøren må forvente å kunne få tildelt oppdrag i flere ulike samarbeidsland. Konsulenten skal levere tjenester knyttet opp mot tekniske akvakulturløsninger. Vedkommende skal også kunne bistå i opplæring av tilsatte på forskningsstasjoner (klekkerier o.l.). Gode kommunikasjonsevner er derfor nødvendig.
Oppdragsgiver har ansvar for gjennomføring av et bilateralt prosjekt i Myanmar (kalt MYANOR-Fish). Prosjektet er finansiert av Norad via den Norske Ambassaden i Myanmar. Det er et 5-årig prosjekt som startet i 2019.
Oppdragsgiver skal assistere og veilede i utviklingen av akvakulturnæringen og ikke minst styrke myndighetenes kompetanse innen fagområdet. Som første fase i denne strategien skal oppdragsgiver assistere i å renovere forskningsstasjonen i Myeik (som er et marint klekkeri), samt gi assistanse og opplæring i teknisk drift av stasjonen. Gjennom prosjektet skal forskningsstasjonen opparbeide seg kunnskap som skal gi et nødvendig grunnlag for økt bærekraftig akvakulturproduksjon i regionen. Stasjonen skal brukes til vitenskapelige formål ved utvikling av ny og forbedret teknologi i produksjon av fisk og andre marine arter.
Stasjonen er i dårlig forfatning, og det er kun mulig med drift i noen få måneder av året. Det er utarbeidet en plan for utbedring av stasjonen og et foreløpig budsjett for dette arbeidet. Som et ledd i utbedringen må en del av det utstyret som skal kjøpes ut på et nasjonalt anbud i Myanmar. Det første oppdraget for konsulenten vil være å bistå med anskaffelsen. Leverandøren skal særlig bistå med tekniske beskrivelser av utstyr som skal anskaffes. Det er forventet at dette oppdraget kan løses via videokonferanser og mailkorrespondanse dersom det er nødvendig. Som en del av oppgaven vil konsulenten bestemme rekkefølgen på disse innkjøpene.  Noen tegninger av tekniske installasjoner er allerede tilgjengelige, disse må gjennomgås og vurderes som en del av kontrakten.
Det er tenkt at leverandøren vil få en rolle knyttet til opplæring og innkjøring av både vedlikehold og drift av stasjonen etter at anlegget er ferdigstilt. Flere ulike oppdrag, som vil bli nærmere spesifisert, vil kunne regnes med i denne prosjektfasen.
Oppdragsgiver deltar i samarbeidsprosjekt i en rekke andre utviklingsland. Her kan vi nevne Ghana, hvor vi deltar i ett samarbeidsprosjekt med landets myndigheter om utvikling av både fiskeri- og akvakultursektoren. Oppdragsgiver er også i samtaler med både Colombia og Cuba om oppstart og avtaler om liknende utviklingsprosjekt for ovennevnte næringer i landene.
I noen deler av prosjektene i nevnte land, kan det være behov for leverandørens tjenester.


Referansenummer:  20/00699

Er du interessert i slike oppdrag? Registrer Din Bedrift