Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Anleggsgartner, Arkitekt, Betong, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Rørlegger, Snekker, Stålarbeider, Ventilasjon i Rogaland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Rogaland
Avsluttet

20/1474 Leverandørseminar - Idrettshall Vormedal

Karmøy kommune (heretter kalt oppdragsgiver) har erfaringer med at dokumentasjonsleveranser, prøvedrift av tekniske anlegg og grunnforhold er områder som ofte er utfordrende i prosjektsammenheng, og ønsker dermed å inngå en dialog med markedet for å kunne få innspill på hvordan vi skal kunne løse disse utfordringene mest mulig hensiktsmessig i konkurransesammenheng.
Formålet med leverandørkonferansen er å etablere en arena hvor leverandøren kan presentere sin løsning og komme med innspill til anskaffelsen.
Karmøy kommune er en kommune med ca. 42 000 innbyggere og er landets 20. Største kommune med hensyn til innbyggertall. Administrasjonssenteret er Kopervik.
i prosjekt idrettshall Vormedal skal oppdragsgiver bygge en idrettshall på grusbane rett sør for Vormedal ungdomsskole. Idrettshallens bra er 2187m2 som er noe større enn en «normalhall» med spilleflate 25x48, 6m. Idrettshall skal etableres på 1 plan. Det skal etableres «drop sone / kiss and ride» langs Steinhaugveien vest for idrettshall. i tillegg er det tenkt en del opsjoner for bla kunstgressbane og hoppegrop i uteområdene nede på grusbanen.
Den totale rammen for investeringen er 46 millioner inkl. Mva.
Anbud id:
626843
  • Sted:
    Karmøy
  • Registrert:
    Mandag 27. Januar 2020

Lignende oppdrag i Rogaland

6 anbud