Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Bemanning, IT/Web og Support i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

20-15549 Rekrutteringsverktøy

Antallet ansettelser kan variere sterkt fra et år til et annet. Hittil i 2020 har det vært utlyst over 1900 stillinger, med ca 63 100 søkere.
De administrative oppgavene knyttet til rekrutteringsprosessen utføres både av alle nav enheter i hele landet og av Arbeids- og velferdsdirektoratet. Systemet vil benyttes på flere nivåer, og av forskjellige personer i ulike deler av rekrutteringsprosessen.
Det er behov for tilgang til systemet for ca. 2000 saksbehandlere i nav i forbindelse med tilsettingsprosessene.
Denne anskaffelse av et nytt rekrutteringssystem skal bidra til en effektivisering av arbeidsprosessene med kostnadsinnsparing både i forhold til ressursinnsparinger i administrative støttefunksjoner og som et viktig redskap i en effektiv virksomhetsstyring.
Et nytt rekrutteringssystem skal ivareta allerede etablerte rutiner og bidra til en videreutvikling av rekrutteringsprosessen i nav. Vi ønsker et rekrutteringsverktøy som ivaretar både potensielle søkere, søkere, hr og ledere sine behov for en trygg, sikker og enkel rekrutteringsprosess.
målet med et nytt rekrutteringssystem er at det skal være en viktig del av å skape en helhet i rekrutteringsprosessen i nav, som skal gi søkeren en positiv opplevelse, og dermed bidra til å øke kvaliteten av NAVs omdømme og styrke profileringen av nav.
Anbud id:
684608
  • Sted:
    Hele Norge
  • Registrert:
    Fredag 27. November 2020

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud