Alarm & sikkerhet, Anleggsgartner, Arkitekt, Asfaltering, Betong, Brannsikring, Drenering, Elektriker, Entreprenør, Gjerder & Porter, Glassarbeider, Gulv, Kulde & varme, Maskinentreprenør, Prosjektleder, Riving, Rørlegger, Sanering, Snekker, Solskjerming, Stålarbeider, Taktekker, Vann & avløp, Varmepumpe, Ventilasjon i Rogaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

15104 Siste år
11539 Siste 3 mnd
824 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

20/25879 Skudenes bu- og behandlingshjem

Registrert Dato: Mandag 19. April 2021

Karmøy kommune skal bygge nytt bu- og behandlingshjem i Skudeneshavn, sør-øst for eksisterende Skudenes ungdomsskole, heretter kalt Skudenes BBH. Bygget skal inneholde 32 sykehjemsplasser og 8 omsorgsboliger, med tilhørende fellesareal, administrasjonsfløy og tekniske areal. Entreprisen omfatter også utomhusareal.
Tomten grenser mot Skudenes ungdomskole i nord-vest og Skudeneshavn alderspensjonat og dagsenter i sør. Nybygget skal etableres på samme tomt som gamle Skudenes bu- og behandlingshjem var etablert. Rivingsarbeidene er utført i egen entreprise. Det henvises til vedlagt planbeskrivelse og planbestemmelser.
Adkomst til Skudenes BBH blir fra Postvegen på sørsiden av Skudeneshavn alderspensjonat og dagsenter.
Skudenes BBH etableres som et selvstendig bygg. Det skal ikke utføres arbeider på eksisterende alderspensjonat og dagsenter, annet en at uteområder vil bli felles og at en oppgraderer for ny felles bruk. Nybygg vil få et selvstendig arkitektonisk uttrykk, men en vil forsøke å tilpasse volum og materialbruk til eksisterende bebyggelse i området.
Denne konkurransen gjelder en totalentreprise for et nybygg på totalt BRA ca 3 790 m² fordelt på to hovedetasjer og en teknisk etasje i plan 3. Det skal også opparbeides utendørs oppholdsarealer.
Totalentreprisen omfatter oppføring av et komplett funksjonsdyktig og bruksklart bygg. Utførende totalentreprenør har ansvaret for at kontrakten inkluderer alle nødvendige arbeider mht. planlegging, prosjektering og utførelse. Omfang av kontrakstarbeidet inkluderer alle arbeider for alle fag i forbindelse med prosjektering og bygging med utgangspunkt i og henhold til konkurransegrunnlaget og NS8407:2011 Alminnelige kontraktbestemmelser for totalentrepriser.
Budsjettert kontraktsum er totalt 101 600 000 kroner eks. mva.
Fremdrift
Prosjektet er planlagt med oppstart prosjektering snarest etter kontraktsinngåelse, gravestart september 2021 og delovertakelse desember 2022.


Referansenummer:  20/25879