Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

IT/Web og Support i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

20-9128 RFI for drift av z/OS

Hensikten med denne rfi-en er å innhente informasjon fra mulige leverandører om hvordan nav kan gjøre bruk av sine eksisterende løsninger i samspill med nye, samt få en oversikt over hvilke muligheter som leverandørmarkedet gir:
- Informasjon om løsninger og tjenester i markedet, for å kunne avgjøre mulig omfang og avgrensning for å sikre en eventuell anskaffelse
-
- Informasjon for å forbedre nav sine egne leveranser
-
- Kommersiell informasjon for å gjennomføre mulig anskaffelse med hensyn til rettigheter, ansvar og fordeling av risiko
-
- Informasjon for å vurdere omfanget av budsjett for anskaffelse og identifisere kostnader knyttet til implementering og drift av løsningen(e)
nav anser ikke denne rfi-prosessen som en del av en eventuelt kommende anskaffelsesprosess og prosessen er derfor ikke direkte regulert i Lov om offentlige anskaffelser. Endelige avgjørelser og valg knyttet til en eventuell anskaffelse har ikke blitt tatt på dette tidspunktet. Relevante leverandører bes om å legge merke til at informasjonen om anskaffelsesprosessen nevnt i dette dokumentet må anses som foreløpig og er derfor ikke bindende for nav.
Alle bidrag verdsettes. Hvis leverandør bare svarer på en del av undersøkelsen, må det framgå tydelig hvilke deler av løsningen svaret dekker.
Dersom det er nødvendig med ytterligere tydeliggjøring av svaret vil nav kontakte aktuelle leverandører individuelt etter å ha mottatt informasjon. Det er viktig å understreke at ytterligere dialog ikke er en indikasjon på leverandørens posisjon i en eventuell anskaffelsesprosess.
Anbud id:
641249
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Mandag 4. Mai 2020

Lignende oppdrag i Oslo

5 anbud